חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית מדליו-נאגטס (מדליוני נאגטס קריספים) עוף ותירס עם פטנט יחודי

מדליו-נאגטס (מדליוני נאגטס קריספים) עוף ותירס עם פטנט יחודי

מי לא אוהב שניצל תירס?
מי לא אוהב נאגטס?
אז למה שלא נחבר בניהם?!
קבלו מתכון מהיר עם פטנט ייחודי בזכות הניילון נצמד הרחב במיוחד של סנו סושי

תעשו לעצמכם טובה,
תכפילו כמויות ותשמרו תמיד לפחות רולדה אחת במקפיא לשעת חירום

#בשיתוף סנו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו חזה עוף טחון
קופסאת שימורים תירס קטן- ללא הנוזלים
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
ניילון נצמד סנו סושי- רוחב 45 ס״מ
לטיגון:
2 ביצים
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית חרדל בדבש (למי שאין ישים חצי כפית חרדל וחצי כפית דבש)
חבילת פירורי לחם מוזהבים
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה

בקערה שמים את העוף הטחון, המלח, הפלפל והתירס ומערבבים עד לאיחוד.
על השיש פותחים יריה של ניילון נצמד
שמים מחצי כמות התערובת
מגלגלים ורולדה ארוכה ומהדקים היטב
חוזרים על הפעולה עם שאר הכמות לרולדה נוספת.
מכניסים למקפיא למשך שעתיים
מוציאים מהמקפיא ופורסים בעזרת סכין חדה למדליונים מעט עבים
בקערה טורפים את הביצים, החרדל, הדבש, המלח והפלפל
טובלים כל מדליון בביצה
ומיד מעבירים לפירורי הלחם (בזהירות)
מטגנים במחברת עם שמן עמוק עד להזהבה
ומגישים באהבה

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת