אז אסם לא מפסיקים לחדש ולהפתיע והוציאו מהדורה מוגבלת וצבעונית של פתיתים בצורות של אהבה
השתפשתי בפתיתים בצורת לב והכנתי מג׳דרה פתיתים
קבלו מתכון כייפי וקליל שכל אחד יכול להכין בקלות
וכמובן שאפשר להשתמש בכל צורה שאוהבים
במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצלים היטב,
באמצע התהליך מוסיפים סילאן וממשיכים לטגן סה״כ 20 דקות טיגון.
לוקחים סיר עם מים ממש כמו פסטה ומבשלים את 2 סוגי העדשים עם מכסה סגור כ-20 דקות עד שמתרכך (לא חייב ריכוך מלא) מסננים מהמים.
לוקחים סיר ומוסיפים שמן, מטגנים חבילה אחת של פתיתים, מוסיפים את העדשים והתבלינים ומערבבים כ-2 דקות
מוסיפים 600 מ״ל מים רותחים, מערבבים ומנמיכים את האש,
מכסים ומבשלים 12 דקות.
מכבים את האש פותחים מערבבים וסוגרים את המכסה למנוחה של 5 דקות נוספות.
מאחדים עם הבצל המטוגן
הצעת הגשה: סלט ירקות קצוץ טרי ויוגורט בצד
בתאבון