קבלו מנה אייקונית בגרסה שמיועדת וכשרה לפסח
לרגעים שבא להעיף את המצה עם שוקולד מהחלון…
לחמה בעג׳ין
היא קלילה להכנה וחלומית
והיא סוגרת פינה
מתאימה גם להגשה ככה עם טחינה וגם כמצע לקבב, לשווארמה, למה שבא לכם
כל מה שאתם צריכים זה את הבסיס פיצה לפסח של שמרית
הוא מוכן לעבודה רק לשלוף מהמקרר
#בשיתוף שמרית
במעבד מזון שמים את הירקות, התבלינים והרסק ומעבדים כ-10 שניות
שלא יצא טחון מידי,
מוסיפים את הבשר והתבלינים, הרסק והרכז רימונים
ונותנים כמה פולסים לאיחוד
פותחים 2 חבילות של הבצק על השיש ושמים כמות נכבדת של התערובת, מורחים על כל הבצק עד השולים (בתנור הבשר יתכווץ ויווצרו שולים לבד)
מחממים תנור ל-200 מעלות מצב אפייה,
מכניסים ל-20 דקות,
זולפים טחינה ושמים פטרוזיליה
ניתן להגיש על זה קבב או שווארמה
בתאבון
וחג שמח