חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית לחם ללא לישה בסיר (הלחם של מרקו) שמכינים בלי מאמץ

לחם ללא לישה בסיר (הלחם של מרקו) שמכינים בלי מאמץ

לחם ללא לישה בסיר ,
אני כבר אומר לכם שזה לחם ווואו,
בלי מאמץ בכלל, פשוט לא ייאמן מה הסיר לחם הזה עושה

הסיר של פודאפיל הגאוניים לא מפסיקים להתחדש והפעם יצרו סיר לחם לימטיד אדישן ברזל ייצוק
בשיטת האפייה העתיקה הזאת הלחם יוצא פשוט מדהים,
בזכות הלחות שהלחם פולט ונשאר בתוך הכלי בזמן האפייה מקבלים תוצאה מדהימה.
את המתכון הזה אתם עושים ללא לישה פשוט מערבבים עם כף עץ ושולחים לתנור.

#בשיתוף פודאפיל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם קמח לבן מנופה
25 גרם שמרים טריים של שמרית (חצי שקית) או 17 גרם שמרים יבשים
350 מ״ל מים מהברז
1 כפית מלח
1 כף סוכר חום
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

בקערה שמים את המים והשמרים,
מערבבים וממתינים כ-10 דקות
מוסיפים את הקמח, הסוכר ושמן הזית
מערבבים עם כף עץ
ברגע שהמרכיבים מתחילים להתאחד מוסיפים את המלח,
הבצק יצא דביק ולא אחיד וזה בסדר גמור,
מכסים ומתפיחים כשעתיים,
לאחר מכן מקמחים מעט את השיש ויוצרים עיגול
מניחים על נייר אפייה כגודל הסיר
מכסים ומתפיחים כ-30 דקות נוספות.
מחממים תנור 250 מעלות ,
מכניסים את החלק התחתון של הסיר לתנור שיספוג את החום כ-10 דקות,
מוציאים מהתנור, מרימים בזהירות את הלחם התפוח ומניחים במרכז הסיר
לוקחים מעט קמח סמולינה או 00 ושמים בעזרת נאפה לתת את הטקסטורה
יוצרים 4 חריצים בזהירות עם סכין חדה ,
מכסים ומכניסים לאפייה של 45 דקות בדיוק אל תחששו, אל תציצו פשוט תסמכו עליי
מסירים את המכסה ונותנים עוד 4 דקות השחמה
מוציאים מקררים ופורסים
ויש לכם לחם היסטרי

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת