אין סופ״ש בלי עוף!
קשה לטעות איתו ולרוב כולם אוהבים
מתכון מיוחד וטעים לכרעיים חגיגיות עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ
ברוטב שום, דבש וצ’ילי
אין סופ״ש בלי עוף!
קשה לטעות איתו ולרוב כולם אוהבים
מתכון מיוחד וטעים לכרעיים חגיגיות עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ
ברוטב שום, דבש וצ’ילי
– חורצים את הכרעיים עם סכין לאורכו
– מתבלים במלח גס ופלפל גרוס
– בתבנית שמים כרישה שלמה שפרסנו לעיגולים
– שמים 2 כפות שמן זית
– מסדרים את הכרעיים ולצידם שמים תפוח עץ פרוס דק ותפוח אדמה פרוס דק
– חוזרים על הפעולה עם כל הכרעיים
– שמים את מצרכי הרוטב במעבד מזון ונותנים במקססת
– יוצקים מעל העוף
– מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום
– מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך שעה וארבעים וחמש דקות
– מסירים את רדיד האלומיניום ונייר הכסף ומשחימים 10 דקות נוספות ללא כיסוי
בתאבון