חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית כבד אווז על ברוסקטת מצה ופיסטוק מטורףףףףףף

כבד אווז על ברוסקטת מצה ופיסטוק מטורףףףףףף

כבד אווז על ברוסקטת מצה פיסטוק וריבת אוכמניות,

המנה הכי מושלמת שתמצאו ברחבי הרשת למנה ראשונה בחג הפסח,

גם קלה להכנה 5 מרכיבים בלבד…

בלי קשר היום הבנתי שכבד אווז בנינג׳ה גריל זו המצאה בפני עצמה,

לדעתי גם בנינג׳ה לא יודעים כמה זה גאוני

זה מקבל צריבה מדהימה ופסים והשמן מתנקז ישר לתעלה,

הכבד יוצא נימוח ורך מבפנים וקריספי מבחוץ

פשוט תענוג …

אל יאללה למתכון..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי גוש כבד אווז
קונפיטורית אוכמניות
פיסטוק טחון
2 מצות
דבש
מיקרו בזיליקום
מלח , פלפל שחור

אופן ההכנה

– מרטיבים 2 מצות וחותכים לקוביות
– זולפים מעט דבש
– טובלים צד אחד בפיסטוק טחון
– מכניסים את המצות לנינג׳ה גריל מצב אפייה 12-15 דקות 180 מעלות
– פורסים את הכבד אווז לפרוסות עבות ומתבלים במלח ופלפל שחור
– מפעילים את הנינג׳ה גריל מצב גריל חום גבוה,
– צולים את הכבד 3 דקות צד אחד וצד שני דקה אחת בלבד,
– מגישים את הכבד אווז על המצה, מעט ריבת אוכמניות, מעט פיסטוק טחון ועלי מיקרו בזיל
– בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת