חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כבד אווז על בוסקטת מצה עם פיסטוק ריבת אוכמניות ומיקרו בזיל

כבד אווז על ברוסקטת מצה פיסטוק וריבת אוכמניות,

המנה הכי מושלמת שתמצאו ברחבי הרשת למנה ראשונה,

גם קלה להכנה 5 מרכיבים בלבד…

בלי קשר היום הבנתי שכבד אווז בנינג׳ה גריל זו המצאה בפני עצמה,

לדעתי גם בנינג׳ה לא יודעים כמה זה גאוני זה מקבל צריבה מדהימה ופסים,

והשמן לתעלה, הכבד יוצא נימוח ורך מבפנים וקריספי מבחוץ.

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי קילו כבד אווז
2 כפות ריבת אוכמניות
2 כפות דבש
מיקרו בזיל
כוס פיסטוק טחון
2 מצות

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
– מרטיבים 2 מצות וחותכים לקוביות
– זולפים מעט דבש
– טובלים צד אחד בפיסטוק טחון
– מכניסים את המצות לנינגה גריל מצב אפייה 12-15 דקות 180 מעלות
– פורסים את הכבד אווז לפרוסות עבות
– מפעילים את הנינגה גריל מצב גריך חום גבוה, צוליפם את הכבד 3 דקות צד אחד וצד שני דקה אחת בלבד, מתבלים במלח פלפל
– מגישים את הכבד על המצה, מעט ריבת אוכמניות מעט פיסטוק טחון ועלי מיקרו בזיל
– בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת