ביום חמישי הייתי אצל הספר שלי וראיתי על השולחן שלו ענבי בוסר שאלתי אותו למה יש לך ענבי בוסר?
הוא אמר שמילדות הוא אוהב לתבול אותם במלח ולאכול ושמביאים לו אותם מהצפון
זה מיד זרק אותי לרצון העז להכין יפרח שבתחתית שלו אני שם את הענבי בוסר שמוציאים חמיצות ומתיקות לעלי הגפן שלא ניתנים להסבר.
שאלתי אותו אם יוכל לארגן לי גם, הוא פתח את המקרר ונתן לי שקית שלמה..
טוב ענבי בוסר יש,
עכשיו צריכים לארגן עלי גפן טריים, ביום שישי הייתי בירושלים בשכונת ילדותי אז קפצתי לבית צפאפה,
בכפר הזה אין ירק עונתי או פרי שאי אפשר להשיג,
קניתי קילו עלי גפן ועוד מלא דברים טעימים
חזרתי הביתה בשעה מאוחרת ולא יודע מאיפה הכוחות אבל מצאתי את עצמי עד השעה 03:30 לפנות בוקר מגלגל יפרח
היום העידו עליו הטועמים שזה היפרח הכי טעים שאכלו בחייהם…
אז עכשיו אני הולך לכתוב לכם את המתכון עם כמויות מדויקות
תנצלו את העונה כדי להכין זה לא דומה לשום יפרח שהכנתי בעבר
וכן אפשר להשתמש גם בעלי גפן משומרים זה טעים לא פחות