זה לא סוד שאני ושופרסל נשואים כבר שנתיים ועובדים יחד,
איך זה עובד? אנחנו היוצרי תוכן מקבלים מהם בריף כללי וצריכים להביא את עצמנו לידי ביטוי, הבריף הספציפי הזה דיבר על כך שכל שינוי תזונתי תודעתי שרוצים לעבור לא חייב להיות משהו ענק ולא צריך לשנות את כל הרגלי הצריכה אלא רק להוסיף כל פעם משהו קטן אולי ללא סוכר אולי יותר מאוזן… ואז בעודי מטייל בסופר אמרתי לעצמי זה גאוני
למה לא לייצר נשנוש טלוויזה או עוגייה או עוגה ללא סוכר
מאותם מרכיבים מאותם מצרכים רק ללא סוכר.
וככה נולד הרעיון לייצר נשנוש קפה או נשנוש טלוויזיה קטן וללא סוכר זה מדהים בעיניי
אז יאללה אחרי כל החפירה בואו נעבור למתכון
#בשיתוף שופרסל