תמונה ראשית טלה חגיגי עם קישואים ממולאים

טלה חגיגי עם קישואים ממולאים

לא כולם בחג שבועות עושים ארוחה חלבית
יש כאלה שבערב עושים בשרי ויום למחרת עושים תחלבי,
לא משנה אני כאן כדי לתת לכם רעיונות גם וגם ואתם תבחרו…
הפעם הכנתי לכם מתכון מיוחד לטלה ולצידו קישואים ממולאים,
מתכון לא מסובך במיוחד ,
השתמשתי בסיר יציקה המטורף מסדרת HERITAGE מבית פודאפיל,
אחת הסדרות המצליחות והאיכותיות שלהם אבל הפעם בצבע מטורף ומיוחד לכבוד שבועות, ועוד המון כלים יפייפים באתר,
אל תשכחו שיש לנו קוד קופון קבוע לאתר kobi20 שיעניק לכם 20 אחוזי הנחה נוספים על המבצעים הקיימים.
אז תנצלו את זה

#בשיתוף פודאפיל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כתף טלה קטן ויפה שמבקשים להוריד לו את קצה הזרוע שיכנס בסיר
5 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
מעט מלח גס
מעט פלפל גרוס
7-8 קישואים קטנים
2 כפות סילאן
למילוי הקישוא:
כוס אורז פרסי
2 כפות שמן זית
200 גרם בשר טחון
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור סלרי קצוץ
חצי בצל ירוק קצוץ
חצי בצל קצוץ
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית קינמון
למי תיבול:
ליטר וחצי מים רותחים
מיץ מלימון אחד
צרור של סלרי ובצל ירוק קצוצים
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כפית שטוחה קינמון

אופן ההכנה

חותכים את הקישואים לחצי ומרוקנים בעזרת מרוקן ממולאים,
בקערה מערבבים את האורז והמרכיבים הנוספים וממלאים כל קישוא עד שלושת רבעי הגובה.
מחממים סיר על הגז, שמים שמן זית ומטגנים בצל עד הזהבה,
מניחים את הטלה ומתבלים במעט פלפל גרוס ומלח גס , ֿ
מוסיפים סילאן על הטלה ומכסים במעט מהבצל המטוגן את הטלה
מסדרים סביב את הקישואים ,
לוקחים קערה ושמים מים רותחים ואת מרכיבי מי התיבול
מערבבים היטב ויוצקים מעל הכל את הנוזל,
מכסים מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות,
בינתיים מחממים תנור 170 מעלות ומכניסים מכוסה לעוד שלוש וחצי עד ארבע שעות
מגישים

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת