מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית טורטליני גבינות ברוטב חמאת עגבניות וסלמון

טורטליני גבינות ברוטב חמאת עגבניות וסלמון

אז אוגוסט עדיין כאן הקייטנות מאחורינו

ובדיוק בגלל זה נכנס לתמונה יאבלולו

אני כילד חלום שלי היה שיתנו לי להיכנס למטבח ולכן החלטתי לעשות לילדים סדנת פסטה 

לימדתי אותם לקפל טורטליני הם נהנו מכל רגע, נתתי להם לחתוך, לגעת בחומרי גלם לשאול שאלות העברנו כמעט שעה בכיף לא נורמלי, כדי לחסוך בזמן ובכאב ראש השתמשנו בבצק פסטה המצונן והמרודד של שמרית שנמצא תמיד במקרר ומוכן לעבודה בהתראה של רגע.

#בשיתוף שימרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 חבילות פסטה מצונן ומרודד של שמרית
למילוי הטורטליני:
100 גרם ריקוטה
100 גרם מסקרפונה
50 גרם גרנה פדנו או פרמזן מגורד
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כף קמח
ביצה
לרוטב:
200 גרם סלמון טרי ללא עור חתוך לקוביות
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כוס יין לבן
3 שני שום פרוסות
7 עלי מרווה
2 כפות שמן זית
10 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
6 עגבניות מיובשות חתוכות לחצי
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
50 גרם גרנה פדנו מגורד
בזיליקום טרי

אופן ההכנה

פותחים את חבילת הפסטה על השיש וקורצים עיגולים עם רינג
(את שאריות הבצק שנשאר מבשלים ומצרפים לכל רוטב שאוהבים).
מערבבים את כל חומרי המילוי ומעבירים לשק זילוף,
במרכז כל עיגול שמים מהמילוי לא יותר מידי אבל גם לא ממש מעט,
לוקחים מעט מים על האצבע ומורחים מסביב לטורטליני
מקפלים לחצי ומהדקים,
לוקחים קצה לקצה ומחברים לצורת טורטליני
חוזרים על הפעולה עם הילדים.
(ראו דוגמא בסרטון)
לרוטב:
לוקחים מחבת ושמים מעט שמן זית וקובייה קטנה של חמאה
מתחילים עם העגבניות, מטגנים אותם ולמי שיש ברנר יכול מעט לשרוף אותן זה מוסיף לטעם
מוסיפים את המרווה וברגע שמוציאה את הריח מוסיפים את הסלמון,
מתבלים במלח ופלפל
ברגע שהסלמון מתחיל להפוך צבעו ללבן מוסיפים את השום הפרוס וממשיכים לטגן,
זה השלב להוסיף את היין הלבן ולתת לאלכוהול להתאדות
אחרי כדקה מוסיפים את העגבניות המיובשות והגרנה פדנו
את הטורטליני מבשלים 3 דקות במים רותחים עם מלח
לוקחים מעט ממי הפסטה ומוסיפים לרוטב
מוסיפים לרוטב גרנה פדנו או פרמז׳ן
מסננים את הטורטליני ומעבירים לרוטב
מאחדים בזהירות ומוסיפים מעט בזיליקום טרי
מכבים את האש ומוסיפם את החמאה לרוטב כדי שלא תישבר
מערבבים בתנועות סיבוביות קלות
מגישים באהבה

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת