חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית חריימה דניס ״קצת אחרת״ לשבת המלכה

חריימה דניס ״קצת אחרת״ לשבת המלכה

פרוייקט ארוחת שישי עם אסם בישולים
‎והפעם חריימה סטייל,
‎חריימה הוא לא דג מרוקאי
ודג מרוקאי הוא לא חריימה,
חריימה מורכב רק מתבלינים ושום שפותחים בשמן, מוסיפים רסק ולימון ומקבלים רוטב עז, טעים, אדום ועשיר,
ואילו דג מרוקאי מורכב גם מירקות, פלפלים ומהמון כוסברה,
אבל בפועל יש כל כך הרבה גרסאות לדג של שבת
אז למה לא לנסות עוד ולגוון?
אני לקחתי את הבסיס של החריימה נתתי כמה טאצ׳ים שלי ויצא מתכון מושלם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

5-6 חתיכות של דג טרי (אני בחרתי בפילה דניס)
רבע כוס שמן
6-8 שיני שום כתושים
חצי פלפל חריף חתוך דק
1 בקבוק עגבניות פרפקטו קלאסי
1 כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
מיץ מלימון אחד
כפית כמון
כפית קימל טחון
1 כוס מים
צרור כוסברה

אופן ההכנה

שמים שמן בסיר,
מוסיפים את השום והפלפל חריף,
שמים על אש נמוכה מערבבים ונזהרים לא לשרוף את השום,
מוסיפים את התבלינים ומטגנים כמה דקות שיפתחו הטעמים,
והריח יתפזר בכל הבית
מוסיפים את העגבניות פרפקטו ומערבבים,
מוסיפים את המים ומבשלים כ- 15 דקות עם מכסה סגור
כדי שהרוטב יהיה מעט סמיך.
את הדג ממליחים מעט מכל צדדיו,
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב ומוסיפים כוסברה,
מבשלים 12 דקות בדיוק
מגישים עם חלה

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת