פרוייקט ארוחת שישי עם אסם בישולים
והפעם חריימה סטייל,
חריימה הוא לא דג מרוקאי
ודג מרוקאי הוא לא חריימה,
חריימה מורכב רק מתבלינים ושום שפותחים בשמן, מוסיפים רסק ולימון ומקבלים רוטב עז, טעים, אדום ועשיר,
ואילו דג מרוקאי מורכב גם מירקות, פלפלים ומהמון כוסברה,
אבל בפועל יש כל כך הרבה גרסאות לדג של שבת
אז למה לא לנסות עוד ולגוון?
אני לקחתי את הבסיס של החריימה נתתי כמה טאצ׳ים שלי ויצא מתכון מושלם
שמים שמן בסיר,
מוסיפים את השום והפלפל חריף,
שמים על אש נמוכה מערבבים ונזהרים לא לשרוף את השום,
מוסיפים את התבלינים ומטגנים כמה דקות שיפתחו הטעמים,
והריח יתפזר בכל הבית
מוסיפים את העגבניות פרפקטו ומערבבים,
מוסיפים את המים ומבשלים כ- 15 דקות עם מכסה סגור
כדי שהרוטב יהיה מעט סמיך.
את הדג ממליחים מעט מכל צדדיו,
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב ומוסיפים כוסברה,
מבשלים 12 דקות בדיוק
מגישים עם חלה
ובתאבון