לכל אחד יש את החמין שגדל עליו,
זה החמין שאני גדלתי עליו ,
תקחו את הטכניקות מהסרטון ותצרו לכם איזה חמין שאתם אוהבים הדרך היא אותה הדרך, את המרכיבים תשנו כפי שאתם אוהבים,
סרטון שעבדתי עליו הכי קשה עד היום באמת
מקווה שתאהבו ,
שבת שלום
לוקחים סיר רחב ועמוק ושמים כוס וחצי שמן,
בשלב הראשון אנחנו רוצים לסגור את כל הבשר (האוסובוקו והשריר) מכל צדדיו
שמים את הנתחים בשמן 3 דקות מכל צד ומוציאים החוצה.
לאותו השמן אנחנו מכניסים 2 בצלים קצוצים ומטגנים עד להזהבה,
מחזירים את הבשר לתוך הסיר ואת עצמות המח,
מוסיפים תפוחי אדמה קלופים (לא לקלף בקולפן אנחנו לא רוצים צורה צבאית,
אמא שלי לימדה אותי שהתפוחי אדמה יותר טעימים שהם לא סימטרים)
מוסיפים 3 בצלים קלופים וראש שום,
לוקחים את השעועית הלבנה שהושרתה לילה במים ושמים בתוך שקית בד וקושרים,
לוקחים את החומוס שהושרה לילה במים ושמים בשקית בד וקושרים,
לוקחים שקית בד ושמים בתוכה חצי קילו חיטה, מעט שמן, 6 שיני שום וכפית כמון וקושרים
מוסיפים לסיר את החומוס, השעועית והחיטה
לוקחים קערה ושמים 400 גרם בשר טחון, כוס אורז, כפית ראס אל חנות, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מעט שום חתוך, ביצה, מערבבים יוצרים רולדה ועוטפים בנייר אפייה ואז בשקית בד, מוסיפים לסיר.
שמים מים בסיר עד לכדי כיסוי,
בקערה שמים רבע כוס שמן , 3 כפות פפריקה, כפית פלפל שחור, כף גדושה מלח ואת הקינמון מערבבים הכל ויוצקים לתוך החמין.
מוסיפים 3-4 תמרים ומוסיפים את הבטטה השלמה
מרתיחים את הסיר על אש גבוהה עד לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים לאש בינונית לשעה וחצי, מוסיפים ביצים שעברו הרתחה
בשלב הזה טועמים ומתקנים טעמיםֿ,
מכבים את האש מכסים בנייר אפייה ונייר כסף
שמים על פלטת שבת ומכסים במגבת ל-12 שעות אפשר גם בתנור 100 מעלות,
בתאבון,
ושבת שלום