מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית חלות תלישה של שום ועשבי תיבול ״סלטים״ לראש השנה

חלות תלישה של שום ועשבי תיבול ״סלטים״ לראש השנה

אז השנה אתם חייבים לשים את החלות המרשימות האלו על שולחן החג , האורחים שלכם הולכים להתעלף.
לבצק החלות השתמשתי בנטורינה של שמרית שהוא תחליף מעולה לשמן ולמרגרינה ללא חומרים משמרים,ללא טעמי לוואי, וגורם לחלות לצאת פלאפיות כמו ענן ולבצק להיות רך וגמיש גם למי שאין ניסיון עם בצק

#בשיתוף שמרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לבצק:
קילו קמח
18 גרם מלח (כף)
75 גרם סוכר קצת יותר מרבע כוס
100 גרם נטורינה (חצי חבילה) בטמפרטורת חדר
50 גרם שמרים טריים שמרית
500 מל מים פושרים
5-6 תבניות מאפינס
למריחת החלה:
ביצה 1
כפית סוכר
כפית שמן זית
כשהחלה יוצאת:
צרור פטרוזיליה
שן שום
שמן זית

אופן ההכנה

במיקסר שמים את הקמח, הסוכר, השמריים ונטורינה
ומפעילים את המיקסר על דרגה 2-3
שופכים פנימה את המים בהדרגה,
לשים כ-12 דקות במהירות איטית
מוציאים את הבצק לשיש ויוצרים כדור
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד ומגבת,
מתפיחים כשעה וחצי
לאחר ההתפחה יוצרים כדורים של 30 גרם קצת יותר מכדור פינג פונג
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומסדרים את הכדורים במרווחים של סנטימטר ומשאירים כ-5 מקומות ללא כדור (שמים תבנית מאפינס ושם נשים לאחר האפייה סלטים)
מכסים במגבת ומתפיחים כ-25 דקות נוספות עד שהכדורים מכפילים את עצמם
מורחים בביצה שערבבנו עם שמן זית וקצת סוכר
מכניסים לאפייה של כ 22-25 דקות 190 מעלות או עד שמזהיב יפה
לאחר האפייה טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה שום ושמן זית,
מורחים את הלחמניות ושמים קעריות עם סלטים במקום תבניות המאפינס

חג שמח ושנה טובה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת