חלות סלמון בקראסט פיצוחים חגיגי במיוחד שהכנתי בנינג׳ה גריל מקס פרו
בלי מאמץ,
בחרתי בנינג׳ה גריל לאפיית הסלמון כי לסלמון יש נטייה להתייבש ובגלל פיזור החום האחיד , הסלמון נשאר עסיסי ומוכן במהירות שיא..
#בשיתוף שריג.
חותכים את הסלמון ל-6 רצועות ארוכות ושוות,
לוקחים כל 3 רצועות ויוצרים חלה,
אפשר לקלוע מהאמצע למטה ואז למעלה ואפשר לקלוע מלמטה למעלה תעשו מה שיותר נוח לכם
לוקחים את האספרגוסים ועם קולפן מגלפים את החלק התחתון .
בפלטה החלקה של הנינג׳ה שמתי נייר אפייה (לא חייב)
הנחתי את האספרגוסים לאורך פיזרתי מעט מלח גס ושמן זית והנחתי את חלות הסלמון על האספרגוסים.
בקערה ערבבתי את מרכיבי המרינדה,
טחנתי במעבד מזון את מרכיבי הקראסט,
מרחתי את החלות במרינדה ופיזרתי קראסט פיצוחים (תנסו לפזר בעדינות ובמדויק כך שצורץ הקליעה תישמר ותיראה לעין)
הדלקתי את הנינג׳ה מצב אפייה 200 מעלות 20 דקות,
ברגע שהמכשיר התחמם הכנסתי את הסלמון לגריל וסגרתי.
זהו אין צורך להציץ ולא כלום,
מי שמכין את זה לערב החג הייתי ממליץ לשים על 15 דקות
(ואז לחמם עוד 5 דקות לפני ההגשה)
או להכניס את זה ישירות בערב החג (לכאלו שלא שומרים)
בתאבון
חג שמח