נתחיל עם השניצל דג –
לקחתי שישה פילטים של דג אמנון ישראלי טרי, הוצאתי להם את העור בעזרת סכין ומשיכה של העור תוך כדי תנועת חיתוך.
הכנתי שלוש קערות באחת קמח ,בשנייה פירורי לחם מוזהבים ובשלישית 2 ביצים עם כף פפריקה כף חרדל, כפית פלפל וכפית מלחמ עורבבים היטב.
טובלים את הדג בקמח ומנערים מעודפים, מעבירים לביצה ואז לפירורים.
מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
למטבוחה המאולתרת: שרפתי 5 גמבות, 8 עגבניות ופלפל חריף אחד על אש גלוייה.
שמתי בקערה וכיסיתי בניילון נצמד ל-10 דקות (זה עוזר בקילוף).
אחרי שקילפנו, חותחים לקוביות קטנטנות.
לקחתי מחבת עם כוס שמן זית וטיגנתי 10 שיני שום ממש לכמה שניות לפני שהשום נשרף מוסיפים כף גדושה של פפריקה מרוקאית ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות הקלופות והקצוצות מערבבים ומוסיפים את הפלפלים הקלופים והקצוצים מוסיפים כפית מלח ומבשלים כשעתים תוך כדי ערבוב מידי פעם..
לחצילים: קונים חצילים קלים ויפים, חוצים לחצי ואז לפרוסות לאורך של 1 ס״מ, שמים על מגש עם נייר סופג, מפזרים מלח גס ושמים בשמש כשעה.
לאחר שעה החציל יוציא הרבה מים תספגו אותם עם נייר סופג זה יעזור לו בטיגון לא לספוג שמן.
מטגנים בשמן עמוק ומרכיבים את החלה
מלא מטבוחה, חציל מטוגן ,את השניצל דג ,לימון כבוש, כוסברה ופלפל חריף כבוש
וזהו אתם על גג העולם