אז מי שמכיר אותי יודע שישנן דרכים בודדות בהן אני מצליח להנות מחזה עוף
אז הפעם מצאתי דרך מטורפת להנות מנתח חזה עוף עסיסי,
וטעים באופן מיוחד…
עם טעמים אסייתים שעושים טעים בחיך ושמח בלב
יאללה מתחילים…
אז מי שמכיר אותי יודע שישנן דרכים בודדות בהן אני מצליח להנות מחזה עוף
אז הפעם מצאתי דרך מטורפת להנות מנתח חזה עוף עסיסי,
וטעים באופן מיוחד…
עם טעמים אסייתים שעושים טעים בחיך ושמח בלב
יאללה מתחילים…
לוקחים חזה עוף חצוי וחורצים שתי וערב לא עד הסוף, כדי שלא יפתח
מייבשים את הנתחים עם נייר סופג.
בקערה שמים: 2 שיני שום כתוש, מעט ג׳ינג׳ר קצוץ, 2 כפות סויה, 2 כפות טריאקי, כפית שמן שומשום, כף מיונז, חצי כפית פלפל שחור, גרידת ליים, גבעול למון גראס קצוץ, צ׳ילי חריף קצוץ ומערבבים היטב.
מורחים את נתחי העוף
מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה שהטעמים יספגו טוב טוב.
אחרי שעה מוציאים מהמקרר
אני הכנתי בגריל של הנינג׳ה מצב צלייה אפשר גם על פלנצ׳ה או גריל חשמלי.
מחממים את הגריל מצב צלייה
ברגע שחם מכניסים ל-5 דקות צד אחד והופכים ל-4 דקות נוספות צד שני.
פותחים שוב ומוזגים על חזה העוף את כל הרוטב שנשאר בקערבה ל-2 דקות נוספות
עד שיצטמצם מעט לתוך חזה העוף.
מגישים עם סטיקי רייס ובצל ירוק
וזה טעיייים
בתאבון