אז היום החלטתי להכין המבורגר קצת אחרת
והלכתי על המבורגר מסלמון,
הכנתי גם צ׳יפס דק אבל ממש דק שנהיה מוכן ברגע
להכל דיפדפתי רטבים מטורפים ..
ובתאכלס כלום עבודה !
מנה שאתם חייבים להכין
אז היום החלטתי להכין המבורגר קצת אחרת
והלכתי על המבורגר מסלמון,
הכנתי גם צ׳יפס דק אבל ממש דק שנהיה מוכן ברגע
להכל דיפדפתי רטבים מטורפים ..
ובתאכלס כלום עבודה !
מנה שאתם חייבים להכין
בקערה מערבבים את כל חומרי ההמבורגר עד לאיחוד.
בעזרת ניילון ורינג יוצרים 2 קציצות
מכניסים למקרר למנוחה של שעה.
לאחר מכן מוציאים וצולים במחבת פסים בערך 3 דקות כל צד.
לוקחים לחמניית המבורגר ומורחים איולי שום,
צורבים גם במחבת פסים
ומרכיבים את המבורגר החלומות
בהגשה מורחים שכבה יפה של ספייסי איולי, חסה, עגבניה, בצל ואבוקדו
צ׳יפס דק:
חותכים הכי דק שאפשר את תפוחי האדמה עם הקליפה.
שמים בקערה עם כף קמח ומערבבים
מחממים שמן לחום גבוה ומטגנים כדקה וחצי
מוציאים לרשת סינון.
לאחר שזה מעט מתקרר מטגנים פעם נוספת בשמן חם עד שהופך קריספי (בערך 2 דקות)
מגישים עם ההמבורגר ומדפדפים מלא רטבים
בתאבון