תמונה ראשית דג סול מטוגן ורוטב עגבניות שרי

דג סול מטוגן ורוטב עגבניות שרי

כילד אמא שלי היתה מכינה לנו בימי שישי דג סול מטוגן
אני חושב שזו הסיבה שלמדנו לאהוב כל כך דגים,
משהו בדג הזה מתאים כל כך לטיגון, יוצא קליל, עדין ונימוח מבפנים אך קריספי מבחוץ,
והרוטב… אמא שלי המציאה יום אחד זרקה את המרכיבים לתוך המחבת ושכחה אותם על הגז שעתיים עד שהפכו ריבה שמשתלבת כל כך עם השניצל
פשוט חלום

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 חבילות פילה פוטית( דג סול) קפוא
4 ביצים
2 שיני שום כתוש
כף פפריקה
כפית כמון
כפית מלח
קערה עם קמח
קערה עם פירורי זהב
שמן עמוק לטיגון
נייר סופג 4 שכבות סנו
לרוטב עגבניות השרי:
3 כוסות עגבניות שרי חתוכות לחצי
4 שיני שום קצוצות
כפית מלח
כפית אורגנו יבש
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה

מפשירים את הדג ושוטפים אותו היטב
חותכים את קצוות הדג סול מייבשים עם נייר סופג סנו עד שאין נוזלים,
מכינים 3 קערות:
– אחת עם קמח
– השנייה עם פירורי הזהב
– ובשלישית מערבבים את הביצה עם השום, הפפריקה, הכמון והמלח

טובלים את הדג בקמח, אחר-כך בביצה ואז בפירורי הלחם
מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים עד שמזהיב יפה
מוציאים מהשמן ישירות לנייר הסופג
לרוטב השרי:ֿ
שמים את המרכיבים במחבת על אש קטנה שעתיים בלי לערבב בכלל,
ב-10 דקות האחרונות מערבבים מעט ומועכים –

מגישים עם לימון ורוטב

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת