חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית דג מרוקאי לכבוד שבת קודש

דג מרוקאי לכבוד שבת קודש

דג מרוקאי לכבוד שבת שכל אחד יכול להכין בקלות

בלי תרוצים פשוט תעקבו בסרטון אחרי השלבים וקומו להכין

#לא יודעת חלק 3

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

6 פילה בורי ישראלי(אפשר אמנון. אפשר ברמונדי מה שאתם אוהבים העיקר טרי)
2 פלפל אדום (גמבה) חתוכה לרצועות
1 פלפל ירוק חריף
3 פלפל מתוק יבש נקי מגרעינים
10 שיני שום
צרור כוסברה
כף אריסה מתוקה
1 לימון פרוס ללא הקליפה
3 לימונים כבושים (לא חייב)
חצי כוס שמן
כוס מים רותחים (גג כוס וחצי אבל לא יותר)
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית מלח
כפית פלפל גרוס יבש מתוק או חריף

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ שמים את השמן, השום, הפלפלים היבשים והטריים, הכוסברה, התבלינים ומכסים עם מכסה
מבשלים על אש קטנה לוחשת כ- 40 דקות ומידי פעם מערבבים
לאחר מכן מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים ומבשלים כעשר דקות נוספות
אחרי כ-10 דקות מוודאים שיש רוטב, אם חסר ניתן להוסיף חצי כוס מים (לא יותר)
על נייר אפייה או תבנית מסדרים את הדגים הטריים
מכינים תערובת של : כפית פפריקה, כפית מלח וקצת שמן זית מערבבים ומורחים את הדגים
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב, משקים אותם עם כף מפזרים כוברה ֿ
ומבשלים כ-15 דקות נוספות
מגישים עם חלה

ובתאבון

עכשיו יודעת או לא יודעת??

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת