אז בטח אתם שואלים למה חצי מרוקאי,
אז התשובה היא כי זה לא רוטב מרוקאי קלאסי
יש פה כמה חטאים אבל עדיין קיבלתי את אחד הסירי דגים הכי טעימים שהכנתי,
ההחלטה הראשונה שקיבלתי עם עצמי שדג בורי הוא הדג הטעים ביותר והמתאים ביותר לרוטב מרוקאי וזה סופי
ואל תנסו לשכנע אותי אחרת..
הדבר הנוסף והכי חשוב שכמו האמנון, הבס, הקרפיון והאדמונית גם בורי הוא דג טרי ישראלי שגדל בארץ
ועכשיו יותר מאי פעם חוק סימון ארץ מקור נכנס לתוקפו
ומהיום אתם יכולים לדעת מה גדל כאן ומה הגיע מארצות זרות
ואני מצפה מכם תמיד להעדיף את התוצרת המקומית, למה?
כי ראשית דג טרי תמיד עדיף על דג קפוא הן מבחינת הטעם והן מבחינת הערכים התזונתיים והדבר השני תמיכה בחקלאות ישראלית!!!
במיוחד בתקופה כזאת חשוב מאי פעם לעודד צריכה של חקלאות ישראלית,
אז קניתי לי בורי יפייפים שנולדו כאן בארץ ויצרתי את הסיר הכי ישראלי שיש כי פשוט אי אפשר בלעדיו בשולחן השבת