הסיפור של המנה הבאה מתחלק לשניים
אני בכלל תכננתי להכין קבב עטוף בצ׳יפסים דקים שהם כשלעצמם תוספת מושחתת
ככה רק עם קטשופ ומיונז
ואז נישנשתי כמה אחדים והבנתי שאם אני לא נותן להם וורסיה נוספת אני אבוד כי אי אפשר להפסיק לאכול אותם וכבר אכלתי חצי מהכמות ..
אז לקחתי רוטב עגבניות קלאסי לפסטה שמתי בתחתית תבנית עגולה של הנינג׳ה גריל
וסידרתי את הקבבונים העטופים
הוספתי בזיליקום טרי ונולדה לה מנה של גליליות תפוח אדמה עם בשר ברוטב איטלקי.
למעשה זה מפרום איטלקי 😂
בשנייה המאנצ׳ הפך מתוספת למנה עיקרית
לא מבין אנשים שעדיין בשנת 2023 חיים בלי נינג׳ה גריל בבית
זה משנה חיים!
אבל בכל זאת למי שאין אפשר להכין גם בתנור .
יאללה למתכון: