חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית גלידת אבוקדו, בננה, מייפל ושוקולד צ׳יפס בנינג׳ה קרימי

גלידת אבוקדו, בננה, מייפל ושוקולד צ׳יפס בנינג׳ה קרימי

כדי להבין איך נולד הטעם הזה צריך לחזור אחור…

שבוע שעבר העליתי פעילות פרס בת׳רדס שבה החלטתי לחלק מכשיר נינג׳ה קרימי להכנת גלידות למי שיתן את הטעם הכי מקורי שיקרא ״הטעם של הת׳רדס״

עוקבת שלי הציעה שילוב מעניין של בננה, אבוקדו ומייפל וזכתה בפרס השווה הזה

המשימה שלי היתה לבדוק את הטעם

אז החלטתי להכין אותו ב-2 ורסיות שונות

אחד שיהיה סורבה פרווה אותו הכנתי רק מאבוקדו בננה מייפל וקצת ליים

והשני אותו דבר בתוספת חלב וחלב מרוכז ,

אה וגם שידגתי עם שוקולד צ׳יפס

הטעם הפתיע ממש

והמרקם חלומי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים להכנת הגלידה החלבית:
1 אבוקדו רך ובשל
2 בננות בשלות ורכות
3 כפות מייפל טבעי
2 כפות חלב מרוכז
חצי כוס חלב
מיץ מחצי ליים
חופן שוקולד צ׳יפס לערבוב

אופן ההכנה

לערבב את כל המצרכים מלבד השוקולד צ׳יפס
למלא את המיכל של הנינג׳ה קרימי
להקפיא 24 שעות
לאחר 24 שעות להוציא מהמקפיא ולשים במכונת הנינג׳ה קרימי מצב גלידה
כשהגלידה מוכנה יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את השוקולד צ׳יפס, מחזירים למכשיר מצב ׳תוספות׳
ויש לנו גלידה נהדרת
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת