מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית גירוס דגים מדג בורי ישראלי טרי

גירוס דגים מדג בורי ישראלי טרי

גירוס דגים מדג בורי ישראלי טרי

מוגש על פוקאצ׳ה פתוחה עם טחינה יוגורט וירקות שרופים

רמת קושי למלא את הפלסטיק קרחונים מהברז בלי שיטפטף על הריצפה עד שמגיעים למקפיא

אז חתכתי בורי ישראלי טרי לקוביות ,תיבלתי עם תבלין שווארמה, מלח ושמן זית

שרפתי ירקות בטאבון אפשר גם בתנור ,

הכנתי טחינה יוגורט מהירה 

הכנתי פוקאצ׳ה, אפשר לאפה או פיתה שרופים

ולא לשכוח צ׳יפס

מה אגיד לכם חגיגה 

בשיתוף @israelifreshfish

 

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לשווארמה דג:
3 או 4 פילטים של בורי ישראלי טרי חתוך לקוביות (ללא העור)
כף גדושה תבלין שווארמה
כפית מלח
2 כפות שמן זית
חצי לימון סחוט
כמה עלי אורגנו טרי
לירקות השרופים:
פלפל חריף ו /או צ׳ילי אדום
עגבניות שרי
בצל ירוק
בצל לבן
בצל סגול
לטחינה יוגורט:
2 כפות טחינה גולמית
1 גביע יוגורט עיזים (150 גרם)
חצי כפית מלח
חצי לימון סחוט
שמיר ובצל ירוק קצוצים
חצי כוס מים קרים
אורגנו טרי קצוץ דק
לפוקצ׳ה:
אני השתמשתי בבצק פיצה קראסט של שמרית - אתם יכולים להכין בצק בעצמכם (חפשו בגוגל קובי פוקאצ׳ה) ואתם יכולים לשרוף פיתה או לאפה בתנור

אופן ההכנה

לשווארמה דג:

בקערה שמים את קוביות הדג וסוחטים פנימה לימון,

מוסיפים את המלח, תבלין השווארמה והשמן זית ומערבבים..

מחממים מחבת ׳נון סטיק׳ עם טיפונת שמן זית וצולים את קוביות הדג 4 דקות לא יותר, תוך כדי הקפצות קלות שהדג לא ישבר.

מוסיפים כמה עלי אורגנו טרי.

למתבל טחינה יוגורט:

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק.

לפוקאצ׳ה:

אני השתמשתי בבצק פיצה קראסט של שמרית –

פותחים את הבצק, שמים מעט שמן זית ומעט אורגנו

מכניסים לטאבון (90 שניות וזה מוכן)או תנור.

אם רוצים להכין פוקאצ׳ה בעצמכם חפשו ׳קובי פוקאצ׳ה׳ בגוגל.

לירקות הצלויים:

שורפים ירקות בטאבון, בתנור או על הגז .

לא לשכוח לטגן צ׳יפס! –

מגישים את הכל על פוקאצ׳ה פתוחה ומתענגים

בתאבון וחג שמח

 

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת