בכל ביס מקבלים משהו אחר ,
פשוט תהיו מופתעים
פותחים את הבצק מהחבילה ומשאירים על נייר האפייה המצורף,
מורחים את כולו בביצה,
מפוררים את גבינת הפטה בצורה אחידה שתמלא את כל שטח הבצק
אין צורך בשוליים
מפזרים גם גבינת מוצרלה,
שמים 6 תוספות שונות לרוחב ו-7 תוספות שונות לאורך
כך שיווצרו 42 קוביות דמיוניות
פותחים חבילה נוספת של בצק עלים ומכסים מעל
בעזרת מקל סושי מסמנים פחות או יותר את הקווים שהולכים לחתוך,
לוקחים גלגלת ויוצרים פסים אורך ורוחב לקבלת קוביות קטנטנות ויפות
לוקחים איזה כוס קטנה ויוצרים מעין לחיצה על כל קובייה
עושים חורים עם מזלג בכל עיגול,
מורחים את כל העסק בביצה,
ומפזרים שומשום מעל
על כל קובייה שמים חצי בייבי מוצרלה
מכניסים לתנור שחומם 180 מעלות משהו כמו 35-40 דקות עד שמקבל צבע יפייפה
מגישים חם
ובתאבון