אתם פשוט עצלנים חלק 5
והפעם מתכון שישמש אתכם גם לנשנוש וגם לארוחת צהריים או ערב
זה סיר של קציצות עוף עם אפונה
ואת הקציצות אפשר לאכול גם בלי לבשל ברוטב
אני תמיד מכין כמות גדולה
חצי שם בסיר וחצי משאיר כנשנוש
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ויוצרים קציצות דיסקית,
על תבנית עם נייר אפייה מסדרים את הקציצות משפריצים מעט שמן זית,
מכניסים לתנור שחומם 190 מעלות טורבו לכ-30 דקות עד שמשחים.
אחרי שיוצא מהתנור תנשנשו כמה שתרצו זה טעים במיוחד
ומה שלא מנשנשים יכנס לרוטב
(אמרתי לכם להכפיל כמויות!!!)
בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית ומטגנים כרישה וסלרי עד השחמה קלה,
מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים יחד,
מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה כמה דקות,
מסדרים את הקציצות בסיר ושמים גם את האפונה
מכסים ומבשלים 30 דקות
בזמן הזה נכין אורז לבן ,
ונגיש יחד עם המון אהבה
בתאבון