אתם פשוט עצלנים חלק 4
והפעם קוביות בשר קטנטנות עם חצילים ועגבניות
שמוגשות לצד פסטה, קוסקוס, אורז
או כל תוספת מה שבא לכם
זה טעים וקל כמו שאנחנו אוהבים
בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית,
מוסיפים את הקוביות הקטנטנות עם מעט מלח ופלפל ומתחילים לערבב
ראשית הבשר יוציא מים אבל המים מהר מאוד יתאדו והבשר יעבור לטיגון.
מכסים עם המכסה ומשאירים חריץ קטן,
לאחר כ-10 דקות שהבשר צרוב מוסיפים קוביות חציל,
מוסיפים את השום ומערבבים כ-5 דקות
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות, התבלינים והרסק
מערבבים הכל ומוסיפים מים עד הקו של הבשר.
מכסים ומבשלים 50 דקות אש בינונית בתנאי שהבשר חתוך קטן אם לא קטן תבשלו עוד קצת עד ריכוך
מגישים עם אורז, קוסקוס, פסטה או כל תוספת שמתחשק לכם
בתאבון
נו היה קשה?
לא קשה!!