תמונה ראשית אתם פשוט עצלנים חלק 4 והפעם קוביות בשר קטנטנות עם חצילים ועגבניות

אתם פשוט עצלנים חלק 4 והפעם קוביות בשר קטנטנות עם חצילים ועגבניות

אתם פשוט עצלנים חלק 4
והפעם קוביות בשר קטנטנות עם חצילים ועגבניות
שמוגשות לצד פסטה, קוסקוס, אורז
או כל תוספת מה שבא לכם

זה טעים וקל כמו שאנחנו אוהבים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו וחצי צלעות מספר 2 חתוכות לקוביות קטנונות
פלפל שחור גרוס ומלח גס מעט לבשר
10 שני שום פרוסות
פלפל חריף אחד פרוס (למי שאוהב)
1 חציל גדול פרוס לקוביות
צרור כוסברה קצוצה
4 עגבניות אדומות טריות חתוכות לקוביות
7 כפות שמן זית
כף פפריקה
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
מים עד הקו של הבשר

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית,
מוסיפים את הקוביות הקטנטנות עם מעט מלח ופלפל ומתחילים לערבב
ראשית הבשר יוציא מים אבל המים מהר מאוד יתאדו והבשר יעבור לטיגון.
מכסים עם המכסה ומשאירים חריץ קטן,
לאחר כ-10 דקות שהבשר צרוב מוסיפים קוביות חציל,
מוסיפים את השום ומערבבים כ-5 דקות
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות, התבלינים והרסק
מערבבים הכל ומוסיפים מים עד הקו של הבשר.
מכסים ומבשלים 50 דקות אש בינונית בתנאי שהבשר חתוך קטן אם לא קטן תבשלו עוד קצת עד ריכוך
מגישים עם אורז, קוסקוס, פסטה או כל תוספת שמתחשק לכם

בתאבון

נו היה קשה?
לא קשה!!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת