אז מתכון קל ומהיר כמו שאנחנו אוהבים
טעים בקטע אחר ועם פסטה טריה זה מקפיץ את המנה כמה רמות מעל,
השתמשתי בבצק פסטה המצונן והמרודד של שמרית,
בצק טרי טעים ונוח לשימוש
אפשר להכין איתו טורטליני, רביולי, כל דבר שבא לכם
#בשיתוף שמרית
בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית,
מקפיצים את בשר הסינטה עם מלח ופלפל
רגע לפני שהופך עשוי לגמרי מוסיפים את הבצל והפטריות,
מטגנים עוד מספר דקות
מוסיפים טריאקי וסויה, מערבבים ומוסיפים כוס של מים רותחים,
מביאים לרתיחה (מי שבוחר לבשל את הפסטה לפני במים עם מלח יבשל 3 דקות ויוותר בשלב הזה על כוס המים)
בשלב הזה חותכים את חבילת הפסטה לחתיכות עבות של פטוצ׳יני
מוסיפים פנימה ובזהירות מוודאים שהנוזל נוגע בחתיכות הפסטה תוך כדי ערבוב ושקשוק
מכסים ומבשלים ל-4 דקות
מפזרים בצל ירוק
ומגישים באהבה
בתאבון