תמונה ראשית אתם פשוט עצלנים חלק 13 פאייה דגים לחרטטנים

אתם פשוט עצלנים חלק 13 פאייה דגים לחרטטנים

הפעם תבשיל אורז ודגים או במילים אחרות פאייה לעצלנים
אם הילדים שלכם לא אוהבים דגים זו ההזדמנות שלכם ללמד אותם לאהוב דגים
הדג יוצא כאן פשוט מושלם ורך

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

1.5 כוסות אורז ריזוטו
3 פילה ברמונדי טרי בלי העור חתוך לרצועות עבות
1 בצל חתוך לקוביות
1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות
רבע פלפל חריף קצוץ (לאוהבי פיקנטי)
5 שיני שום
קופסת שימורי עגבניות במיץ
1.5 כפיות מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה
כפית שטוחה כורכום
5-6 כפות שמן זית
3 כוסות מים רותחים
פטרוזיליה ולימון להגשה

אופן ההכנה

לוקחים את הברמונדי חותכים לרצועות עבות,
שמים מעט מלח על כל הנתחים ושמן זית ומורחים היטב,
לוקחים מחבת גדולה או סיר שטוח ומחממים אותה
צורבים את הפילטים כדקה מכל צד ומוציאים למגש,
מוסיפים 5 כפות שמן זית,
מוסיפים פנימה את הבצל הלבן, הגמבה, הפלפל חריף
מוסיפים טיפונת מלח ומערבבים.
מוסיפים פנימה שיני שום כתושות ומערבבים עד שמטוגן
לתוך הסיר מוסיפים אורז ריזוטו ומערבבים
ברגע שהוא מתחמם מוסיפים פנימה חצי קופסה של עגבניות קלופות בשימורים.
מתבלים במלח, כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים
מערבבים ערבוב טוב מנמיכים את האש לאש קטנה
מסדרים את הדגים בצורה מעגלית וסוחטים חצי לימון
מבשלים את האורז מכסה סגור אש קטנה כ20 דקות
לאחר 20 דקות מכבים את האש ומכסים במגבת לכ5 דקות
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל ולימון

שיהיה בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת