הפעם תבשיל אורז ודגים או במילים אחרות פאייה לעצלנים
אם הילדים שלכם לא אוהבים דגים זו ההזדמנות שלכם ללמד אותם לאהוב דגים
הדג יוצא כאן פשוט מושלם ורך
לוקחים את הברמונדי חותכים לרצועות עבות,
שמים מעט מלח על כל הנתחים ושמן זית ומורחים היטב,
לוקחים מחבת גדולה או סיר שטוח ומחממים אותה
צורבים את הפילטים כדקה מכל צד ומוציאים למגש,
מוסיפים 5 כפות שמן זית,
מוסיפים פנימה את הבצל הלבן, הגמבה, הפלפל חריף
מוסיפים טיפונת מלח ומערבבים.
מוסיפים פנימה שיני שום כתושות ומערבבים עד שמטוגן
לתוך הסיר מוסיפים אורז ריזוטו ומערבבים
ברגע שהוא מתחמם מוסיפים פנימה חצי קופסה של עגבניות קלופות בשימורים.
מתבלים במלח, כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים
מערבבים ערבוב טוב מנמיכים את האש לאש קטנה
מסדרים את הדגים בצורה מעגלית וסוחטים חצי לימון
מבשלים את האורז מכסה סגור אש קטנה כ20 דקות
לאחר 20 דקות מכבים את האש ומכסים במגבת לכ5 דקות
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל ולימון
שיהיה בתאבון