אתם פשוט עצלנים חלק 10
והפעם פרגיות ומג׳דרה בסיר אחד ובלי מאמץ
ארוחה שלמה בסיר אחד כמו שאנחנו אוהבים
בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית
מטגנים את הבצל כ-10 דקות עד שמשנה צבעו,
מניחים את הפרגיות על הבצל
לוקחים כוס ושמים בתוכה את תבלין העוף, מלח ושמן זית מערבבים להיווצרות מרינדה, מורחים את הפרגיות
צורבים 2 דקות והופכים ,מפזרים כף סילאן וצולים עוד 2 דקות הופכים ומוציאים את הפרגיות לקערה
מוסיפים את העדשים פנימה ומערבבים
יוצקים 5 כוסות מים רותחים (אותה כוס שמשמשת לעדשים והאורז)
מכסים ומבשלים 10 דקות
לאחר 10 דקות פותחים את המכסה מוסיפים 2 כפיות מלח , מוסיפים את האורז ומערבבים היטב
מחזירים את הפרגיות, מכסים את הסיר מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות
בתאבון