תמונה ראשית אתם פשוט עצלנים חלק 10 והפעם פרגיות ומג׳דרה

אתם פשוט עצלנים חלק 10 והפעם פרגיות ומג׳דרה

אתם פשוט עצלנים חלק 10
והפעם פרגיות ומג׳דרה בסיר אחד ובלי מאמץ
ארוחה שלמה בסיר אחד כמו שאנחנו אוהבים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו פרגיות חתוכות לחצי
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
6 כפות שמן זית
כף סילאן כף תבלין עוף
כפית מלח לפרגיות
כוס עדשים ירוקות
2 כוסות אורז בסמטי

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית
מטגנים את הבצל כ-10 דקות עד שמשנה צבעו,
מניחים את הפרגיות על הבצל
לוקחים כוס ושמים בתוכה את תבלין העוף, מלח ושמן זית מערבבים להיווצרות מרינדה, מורחים את הפרגיות
צורבים 2 דקות והופכים ,מפזרים כף סילאן וצולים עוד 2 דקות הופכים ומוציאים את הפרגיות לקערה
מוסיפים את העדשים פנימה ומערבבים
יוצקים 5 כוסות מים רותחים (אותה כוס שמשמשת לעדשים והאורז)
מכסים ומבשלים 10 דקות
לאחר 10 דקות פותחים את המכסה מוסיפים 2 כפיות מלח , מוסיפים את האורז ומערבבים היטב
מחזירים את הפרגיות, מכסים את הסיר מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת