חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
ארטישוק ממולא בשר עם פולים, אריסה, לימון כבוש

ארטישוק ממולא בשר עם פולים, אריסה, לימון כבוש

ארטישוק ממולא הוא מאכל מאוד נפוץ בגרסתו הלימונית והצהובה,

אז תנו לי להפתיע אתכם בגרסה יותר חגיגית וטעימה,

אל תדאגו שמרתי על מעט לימוניות, ארטישוק אוהב לימון

לכן נתתי לו לימון כבוש, הוספתי לו פול ירוק וקיבלתי תבשיל מטורף וחגיגי שאתם חייבים להכין..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 שקיות ארטישוק מקולף
קילו בשר טחון
3 ביצים
2 כוסות קמח מצה
פפריקה,כמון,מלח,פלפל,ראס אל חנות
2 כפות אריסה
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ דק
3 פלפל שושקה שרוף
1 פלפל חריף שרוף
3-4 לימונים כבושים
2 פלפל יבש מתוק או חריף
שמן לטיגון
חצי קילו פולים ירוקים טרי או קפוא

אופן ההכנה

שמים בקערה את הבשר טחון.
מוסיפים כף מלח, כף פפריקה, כפית כמון, כפית פלפל שחור וכף ראס אל חנות.
מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה, חופן כוסברה קצוצה ובצל קצוץ אחד
מוסיפים כוס קמח מצה וביצה אחת ומערבבים היטב.
ממלאים כל ארטישוק בכדור בשר.
טובלים בביצה שטרפתי עם מעט מלח
ומיד בקמח מצה ומטגנים בשמן עמוק.
בסיר סוטאג שמים רבע כוס שמן זית.
מטגנים 7-8 שיני שום חצוי
מוסיפים פלפל יבש חריף או מתוק.
מוסיפים 2 כפות אריסה מתוקה ופותחים בשמן.
מוסיפים כף מלח, 2 כפות פפריקה וכפית כמון, מערבבים היטב , מוסיפים את הפול הירוק ומערבבים עד שהוא נצבע באדום
מוסיפים 3 כוסות מים ומרתיחים
מוסיפים צרור כוסברה קצוצה, מוסיפים כמה לימונים כבושים ומרתיחים היטב
מוסיפים פנימה את הארטישוקים מכסים ומבשלים כשעתיים וחצי אש קטנה עד שהופך לריבה
בתאבון וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת