ארטישוק ממולא הוא מאכל מאוד נפוץ בגרסתו הלימונית והצהובה,
אז תנו לי להפתיע אתכם בגרסה יותר חגיגית וטעימה,
אל תדאגו שמרתי על מעט לימוניות, ארטישוק אוהב לימון
לכן נתתי לו לימון כבוש, הוספתי לו פול ירוק וקיבלתי תבשיל מטורף וחגיגי שאתם חייבים להכין..
ארטישוק ממולא הוא מאכל מאוד נפוץ בגרסתו הלימונית והצהובה,
אז תנו לי להפתיע אתכם בגרסה יותר חגיגית וטעימה,
אל תדאגו שמרתי על מעט לימוניות, ארטישוק אוהב לימון
לכן נתתי לו לימון כבוש, הוספתי לו פול ירוק וקיבלתי תבשיל מטורף וחגיגי שאתם חייבים להכין..
שמים בקערה את הבשר טחון.
מוסיפים כף מלח, כף פפריקה, כפית כמון, כפית פלפל שחור וכף ראס אל חנות.
מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה, חופן כוסברה קצוצה ובצל קצוץ אחד
מוסיפים כוס קמח מצה וביצה אחת ומערבבים היטב.
ממלאים כל ארטישוק בכדור בשר.
טובלים בביצה שטרפתי עם מעט מלח
ומיד בקמח מצה ומטגנים בשמן עמוק.
בסיר סוטאג שמים רבע כוס שמן זית.
מטגנים 7-8 שיני שום חצוי
מוסיפים פלפל יבש חריף או מתוק.
מוסיפים 2 כפות אריסה מתוקה ופותחים בשמן.
מוסיפים כף מלח, 2 כפות פפריקה וכפית כמון, מערבבים היטב , מוסיפים את הפול הירוק ומערבבים עד שהוא נצבע באדום
מוסיפים 3 כוסות מים ומרתיחים
מוסיפים צרור כוסברה קצוצה, מוסיפים כמה לימונים כבושים ומרתיחים היטב
מוסיפים פנימה את הארטישוקים מכסים ומבשלים כשעתיים וחצי אש קטנה עד שהופך לריבה
בתאבון וחג שמח