חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית ארוחת ט״ו באב לאשתי ( קרפציו תפוח אדמה, סלט רוקט ותאנים, קרפציו בקר, צלעות טלה ופילה בקר)

ארוחת ט״ו באב לאשתי ( קרפציו תפוח אדמה, סלט רוקט ותאנים, קרפציו בקר, צלעות טלה ופילה בקר)

תראו כמה גברי אני שהקדמתי לי ולאשתי את חגיגות ט״ו באב

רק כדי לתת לכם השראה לארוחת ערב רומנטית,

אז אם לא הספקתם להתארגן על מקום למסעדה טובה ובא לכם ערב ביתי רומנטי עם האישה קבלו ארוחה שמרימים ב-30 דקות בדיוק 

נכנסתי לסניף של הקצבים מירושלים וביקשתי שיכינו לי סט זוגי 

לקחתי סוכריות אנטריקוט על שיפוד, פילה בקר בצורת לב לרומנטיקה, סטייק אנטריקוט, קרפצ׳יו בקר ו-2 צלעות טלה מקוצבות.

הוספתי להם סלט רענן שמכינים בצ׳יק, קרפצ׳יו תפוחי אדמה ובקבוק יין איכותי

אז קבלו מתכון לארוחה רומנטית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לסלט רוקט בייבי תאנים ותפוח עץ:
חבילת עלי רוקט שטופים ומוכנים לאכילה
חבילת עלי בייבי
4 תאנים טריות חתוכות לרבעים
תפוח ירוק חתוך או מגולף לרצועות דקות
חצי בצל סגול
לרוטב לסלט: 3 כפות שמן זית, 2 כפות חוצץ בלסמי, כף גדושה דבש, 2 שיני שום כתוש, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
מצרכים לקרפצ׳יו תפוח אדמה:
חבילת תפוח אדמה קטנים למיקרוגל
חופן טימין
כף מלח גס, כפית פלפל שחור,3 כפות שמן זית
מצרכים לקרפציו בקר:
5-6 חתיכות פילה דקר דקות ומקורפצות
חופן עלי רוקט
לימון
מלח, פלפל שחור גרוס
חומץ בלסמי
שמן זית
מצרכים לפלטת בשרים:
2 חתיכות אנטריקוט
2 שיפודי סוכריות אנטריקוט
2 צלעות טלה מקוצבות
מלח,פלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה

אופן ההכנה לסלט:ֿ
בקערה נשים את הרוקט, עלי הבייבי, הבצל, התאנים ותפוח העץ.
ניקח צנצנת נשים שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, שום מלח פלפל שחור ונשקשק.
לפני ההגשה נזלוף את הרוטב מעל הסלט ונערבב בעדינות.

אופן ההכנה לקרפצ׳יו תפוחי אדמה:
מרתיחים את תפוחי האדמה 20 דקות בסיר עם מים רותחים ומלח.
מסננים מהמים ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה
בעזרת תחתית דל כוס מועכים את תפוחי האדמה,
שמים שמן זית, מלח, פלפל גרוס וטימין
מכניסים לתנור 200 מעלות 20 דקות

אופו ההכנה לקרפצ׳יו בקר:
בצלחת מסדרים את חתיכות הקרפציו ומהדקים היטב.
רגע לפני ההגשה סוחטים חצי לימון ,
מפזרים מלח ופלפל גרוס,
זולפים חומץ בלסמי ושמן זית
מגישים עם עלי רוקט שמתבלים במיץ לימון ומלח.

אופן ההכנה לפלטת בשרים:
בקערה הנחתי את הנתחים
שמתי פלפל שחור גרוס, מלח ושמן זית ועשיתי מסאג׳
חשוב לתת לבשר להגיע לטמפרטורת החדר
לאחר מכן לצלות על הגריל למידת העשייה הרצויה

יש לכם ארוחה מהסרטים
תפנקו את האהובים שלכם

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת