בואו נלמד להכין אסאדו שלם עם העצמות, בלי פחד ב-15 דקות עבודה.
מה שנקרא 2… 3… שששאגררר.
אז קיבלתי נתח יפייפה נקי ומסודר של כמעט 5 קילו אסאדו *מהקצבים מירושלים*
וידעתי שבגלל משקלו אצטרך יותר זמן שהייה בתנור.
בואו נגיד ככה אם אתם קונים נתח של כ 3.5 וחצי קילו תוכלו לקצר את הזמן מ-6 שעות תנור לכ-5 שעות תנור.
מה שחשוב להקפיד בעשייה של אסאדו זו אטימה טובה, להיעזר גם בנייר אפייה וגם ברדיד אלומיניום.
דבר נוסף בחרתי בטכניקה שמשלבת נוזל בשילוב הצלייה קבלו אסאדו יבש תמיד הוא יתרכך לכם אם תשימו אותו מספיק זמן בתנור.
מה זה נוזל? אני בחרתי בבירות בשילוב עם מים, כמובן שאתם יכולים לבחור בברנדי, ביין אדום, ביין לבן, במיץ רימונים או בציר. ואפילו רק במים.