לכולנו יש את החשש לקנות נתח אסאדו על עצם ולקחת את הסיכון שאולי הוא יתייבש.
אז לא עוד!
בזכות טריק גאוני שלי תוכלו להיות בטוחים שהאסדו לא יתייבש
ויישאר עסיסי וטעים…
לכולנו יש את החשש לקנות נתח אסאדו על עצם ולקחת את הסיכון שאולי הוא יתייבש.
אז לא עוד!
בזכות טריק גאוני שלי תוכלו להיות בטוחים שהאסדו לא יתייבש
ויישאר עסיסי וטעים…
בקערה או במכתש ועלי מערבבים את שיני השום השחור (אפשר גם לבן), מלח גס (השתמשתי במלח מעושן), פלפל שחור גרוס, תערובת תבלינים לגריל (אני השתמשתי בראב למעשנה), שאטה גרוס ושמן זית ומערבבים יחד עד לאיחוד.
מוזגים את הרוטב על נתח האסאדו ומעסים היטב מכל הכיוונים.
על משטח עבודה נפרוס נייר כסף, מעליו נשים 3 ניירות אפייה ומתחילים להרכיב את המנה:
תחילה נניח את פרוסות הכרישה, מעליהן את נתח האסאדו, מעל את גבעולי הרוזמרין, נסדר מעל את בצלי השאלוט, שום שלם חצוי ושורש פטרוזיליה חצוי.
נכסה את הכל בעוד 3 ניירות אפייה- הפעם בניירות רטובים.
את השוליים של הרדיד אלומיניום התחתון נקפל כלפי מעלה (נדמה לסיר) , ונעטוף את כל הנתח בעוד רדיד אלומיניום כך שהכל יהיה עטוף היטב מכל הכיוונים.
נכניס את הנתח העטוף ב-2 שקיות צלייה XL
כך אנחנו שומרים שהנוזלים והאדים ישארו בפנים ולא יברחו לנו החוצה מה שיגרום לבשר שלנו להישאר רך ושלא יתייבש.
נניח בתבנית ונכניס לתנור על חום של 120 מעלות (לא טורבו) למשך כ-10 שעות
יאבלולולו שמבלולו איזה נתח עסיסי ומושלם