חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אסאדו שלם על עצם עם טריק גאוני

אסאדו שלם על עצם עם טריק גאוני

לכולנו יש את החשש לקנות נתח אסאדו על עצם ולקחת את הסיכון שאולי הוא יתייבש.

אז לא עוד!

בזכות טריק גאוני שלי תוכלו להיות בטוחים שהאסדו לא יתייבש

ויישאר עסיסי וטעים…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

3 קילו אסאדו על העצם (4 עצמות)
4 שיני שום שחור (לא חייב)
4 גבעולי רוזמרין
1 שורש פטרוזיליה
2 חבילות בצלי שאלוט (בערך 20 יחידות)
ראש שום
1 כרישה פרוסה
תבלינים: 2 כפות מלח גס או מלח מעושן, כפית פלפל שאטה גארוס, 2 כפות תערובת תבלינים לגריל או ראב למעשנה ( אני השתמשתי בראב קפה וצ׳ילי)
5 כפות שמן זית
לטריק:
6 ניירות אפייה
רדיד אלומיניום
2 שקיות צלייה xl

אופן ההכנה

בקערה או במכתש ועלי מערבבים את שיני השום השחור (אפשר גם לבן), מלח גס (השתמשתי במלח מעושן), פלפל שחור גרוס, תערובת תבלינים לגריל (אני השתמשתי בראב למעשנה), שאטה גרוס ושמן זית ומערבבים יחד עד לאיחוד.

מוזגים את הרוטב על נתח האסאדו ומעסים היטב מכל הכיוונים.

על משטח עבודה נפרוס נייר כסף, מעליו נשים 3 ניירות אפייה ומתחילים להרכיב את המנה:

תחילה נניח את פרוסות הכרישה, מעליהן את נתח האסאדו, מעל את גבעולי הרוזמרין, נסדר מעל את בצלי השאלוט, שום שלם חצוי ושורש פטרוזיליה חצוי.

נכסה את הכל בעוד 3 ניירות אפייה- הפעם בניירות רטובים.

את השוליים של הרדיד אלומיניום התחתון נקפל כלפי מעלה (נדמה לסיר) , ונעטוף את כל הנתח בעוד רדיד אלומיניום כך שהכל יהיה עטוף היטב מכל הכיוונים.

נכניס את הנתח העטוף ב-2 שקיות צלייה XL

כך אנחנו שומרים שהנוזלים והאדים ישארו בפנים ולא יברחו לנו החוצה מה שיגרום לבשר שלנו להישאר רך ושלא יתייבש.

נניח בתבנית ונכניס לתנור על חום של 120 מעלות (לא טורבו) למשך כ-10 שעות

יאבלולולו שמבלולו איזה נתח עסיסי ומושלם

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת