אסאדו וירקות שורש בסיר אחד,
אני חושב שזה המתכון הכי שווה וקל שהכנתי אי פעם
ממש כל אחד יכול בלי מאמץ בכלל!!
לציר השתמשתי במיץ תפוזים סחוט טבעי של פריגת
ואתם לא מאמינים איזה טעם עשיר וטעים זה נתן..
אה וגם צבע זהוב מהמם!!
אסאדו וירקות שורש בסיר אחד,
אני חושב שזה המתכון הכי שווה וקל שהכנתי אי פעם
ממש כל אחד יכול בלי מאמץ בכלל!!
לציר השתמשתי במיץ תפוזים סחוט טבעי של פריגת
ואתם לא מאמינים איזה טעם עשיר וטעים זה נתן..
אה וגם צבע זהוב מהמם!!
בסיר סוטאג׳ רחב נצרוב מעט את קוביות האסדו עם קורט מלחגס וקורט פלפל גרוס עד להשחמה.
נחתוך את הירקות בצורה חופשית ונכניס את כולם לסיר יחד עם הבשר
נשים גם 2 גבעולי רוזמרין
נמזוג פנימה ליטר מיץ תפוזים סחוט טבעי , כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וקצת סילאן מלמעלה.
נכסה במכסה ונבשל על הגז כשעה על אש בינונית
לאחר מכן נעביר לתנור לשלוש שעות נוספות מכוסה
180 מעלות
בתאבון!!