זה לא עוד ״סתם״ מתכון ,
את המתכון הזה אני רוצה להקדיש לליאור רודאיף,
הוא חטוף כבר 120 ימים 😞💔ליאור ומשפחתו עלו לארץ בגיל 7
הם הגיעו היישר מבואנוס איירס התוססת והשוקקת,
לשקט המדברי המרוחק של ניר יצחק.
בנו נדב מספר שלמרות המרחק והשנים התשוקה הארגנטינאית לבשר טוב עם כוס בירה קרה תמיד נשארה.
״אבא ליאור אחראי על המטבח בבית, כל סיבה היא תירוץ מספיק טוב בשביל להדליק את הפריז'ה (ככה נקרא המנגל בשפה של הארגנטינאים 😊).
ההכנות מתחילות מספר ימים טובים קודם, כשהוא הולך לקצב לבחור את הבשר,
מטפל בו במסירות ואהבה במשך מספר ימים,
ובשבת בצהריים הבשר עולה על הפריז’ה״
אז בעזרת השם שתחזרו לסעוד יחד ממש בקרוב ונכין את המתכון הזה יחד עם ליאור שוב🎗️