חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אמפנדס בשר אבל ממלאווח

אמפנדס בשר אבל ממלאווח

היום בערב גמר המונדיאל

והאמפנדס מלאווח הזה

או שיזכר כקמע של מסי או שיזכר כמאנחוס שלו

בעוד כמה שעות נדע…

בנתיים בואו נכין..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו בשר טחון
2 ביצים קשות
חצי כוס זיתים מגולענים
חבילת מלאווח
כפית פפריקה, כפית אורגנו, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
1 בצל לבן
שמן לטיגון
לצ׳ימיצ׳ורי:
חופן עלי רוקט
1 שן שום
שלוק חומץ
שלוק שמן זית
חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית שטוחה מלח

אופן ההכנה

לוקחים בצל אחד קוצצים ומטגנים על שמן זית

ברגע שמזהיב מוסיפים חצי קילו בשר טחון וקוצצים עם כפות עץ.

מוסיפים כפית פפריקה, כפית אורגנו, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומטגנים עוד 20 דקות,

מסננים מהנוזלים ונותנים לתערובת להתקרר.

מוסיפים פנימה 2 ביצים מגורדות וזיתים ירוקים מגולענים.ֿ

לוקחים מלאווח מהמקפיא ונותנים לו 3 דקות להפשיר (לא יותר אחרת לא יהיה אפשר לעבוד איתו).

מוציאים את הניילון העליון ושמים 4 כפות מהתערובת,

מקפלים לחצי ירח ומהדקים, מקפלים את הפינות בעזרת צביטה לאורך לצורת אמפנדס מטגנים בשמן עמוק.

לצימצורי: כתשתי במכתש ועלי חופן רוקט, הוספתי רבע כפית פלפל שחור גרוס ושן שום אחת והמשכתי לכתוש.

תיבלתי עם מעט שמן זית ומעט חומץ, כפית שטוחה מלח ועירבבתי.

הגשתי את האמפנדס חם עם הצ׳ימצ׳ורי

יצא מושלם..

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת