מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית איך להכין את המבורגר החלומות והכי חשוב מה לבקש מהקצב לטחון

איך להכין את המבורגר החלומות והכי חשוב מה לבקש מהקצב לטחון

המבורגר מה לא נאמר עליו
הוא באמת אחד מהמאכלים שתמיד בא,
אין שבוע שלא אוכלים אותו פעם אחת לפחות,
ובצדק כי יש לנו בארץ המבורגריות נפלאות,
אבל מה עם להכין בעצמכם???
זה באמת לא מסובך

אז ניגשתי לסניף הקצבים מירושלים וחזרתי עם הסוד לתערובת המושלמת.

70 אחוז מכסה אנטריקוט כשמו הוא הנתח שמעל האנטריקוט (נתח שומני יותר ועם בשר יותר לעיס – החלק הזה מושלם לבשר טחון (המבורגרים, נקניקיות, קציצות וכו’..)
ו- 30 אחוז צלעות
מלח ופלפל ישר על המחבת..
כן כן שמעתם נכון זה ההמבורגר המושלם חשוב שהנתחים יהיו איכותיים,
ובזה הקצבים מירושלים מתמחים.
חזרתי הביתה והכנתי לכל המשפחה המבורגרים טעימים וגם את הרוטב הסודי שלי שהוא הכי קל להכנה בעולם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

להמבורגר:
700 גרם מכסה אנטריקוט
300 גרם צלעות
מלח ופלפל (על המחבת)
לרוטב:
2 כפות קטשופ
2 כפות מיונז
כפית חרדל דיג׳ון
כפית רוטב סריאצ׳ה
שן שום כתושה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף מים של חמוצים עדיף בחומץ אבל גם במלח יעבוד(שששש… לא לגלות)
לבניית ההמוברגר:
לחמניות
חסה לאליק
עגבניות
בצל סגול
חמוצים

אופן ההכנה

לבקש מהקצב לטחון את הנתחים שרשמתי או לטחון בעצמכם
לחמם מחבת על אש גבוהה, שפריץ שמן קטן ולצרוב כדקה וחצי כל צד לתבל במעט מלח ופלפל
לחמם גם את הלחמנייה
לרוטב:
לערבב את כל המרכיבים שרשמתי עד לאיחוד
לבנות את הכריך המושלם ולצאת לדרך

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת