חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אורז פרסי ׳תאדיג׳ הכי טעים בארץ

אורז פרסי ׳תאדיג׳ הכי טעים בארץ

אורז פרסי עם ׳תאדיג׳ שזו בעצם השכבה הקריספית של תפוחי האדמה שרבים עליה..

זה אחד הדברים הטעימים שיש

אבל תקשיבו בגלל שהאורז מתבשל כמעט במשך שעה חייב סיר מתאים עם ציפוי טפלון / יציקה

שהאורז לא ידבק ולא ישרף ובסוף ישלף החוצה למגש בלי בעיה

אז בואו נעבור ישירות למתכון המהמם הזה..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

4 כוסות אורז בסמטי
חצי כוס שמן
2 תפוחי אדמה
7-8 חוטי זעפרן
כף גדושה של מלח, כפית כרכום

אופן ההכנה

לוקחים 4 כוסות אורז בסמטי ומשרים במים קרים במשך חצי שעה

לאחר מכן מסננים את האורז.

מרתיחים סיר גדול עם מים וכף גדושה של מלח , מבשלים את האורז ממש כמו פסטה 7-8 דקות- לא צריך יותר, לאחר מכן מוציאים למסננת.

לוקחים סיר עבה טפלון/ יציקה, שמים חצי כוס שמן 

ברגע שהשמן מעט חם מוסיפים כפית כרכום, לוקחים 2 תפוחי אדמה פורסים אותם ומסדרים בסיר בצורת פרח.

לוקחים כוס קטנה עם 7-8 חוטי זעפרן ופותחים עם רבע כוס מים רותחים- מוסיפים לסיר את המים הצבועים יחד עם הזעפרן ושופכים פנימה את האורז.

מהדקים מעט עם כף מעץ ויוצרים עם מקל סושי כמה חורי ארובה.

תמיד שאני שמכין מקלובות וסירים של אורז אני לוקח נייר אפיה מרטיב ומצ׳קמק אותו שם מלמעלה-

זה המנגנון שומר לחות הכי יעיל שיש.

אני לוקח מגבת נקיה שם מעל נייר האפיה ומכסה במכסה

מבשל 5 דקות אש גבוהה מנמיך ומבשל עוד 55 דקות נוספות.

זה הכל..

פותח, הופך לצלחת ורב מי לוקח את הקשה

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת