מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שקשו-קיש - שקשוקת תרד ועיזים בתוך קיש

שקשו-קיש – שקשוקת תרד ועיזים בתוך קיש

#בשיתוף משק צוריאל

כן כן שמעתם נכון שקשוקה עם קיש יחדיו

אני בחרתי להכין שקשוקת תרד ועיזים כמובן שאתם יכולים להכין גם שקשוקת עגבניות

אני חייב להגיד שזה יצא טעים באופן חריג

אשתי עפה על זה ברמות אכלנו את זה בערב עם סלט חסה מפנק ועפנו באויר.

ועוד מילה השתמשתי בקיש בגבינות עיזים של משק צוריאל אני עובד עם המשק כבר שנתיים וכל פעם שאני מכין את המתכונים עם הגבינות עיזים שלהם אני פשוט מתמוגג מהטעם העדין,

אם עדיין לא ניסיתם את קולקצית גבינות העיזים של משק צוריאל תנסו אותי

מבטיח שלא תתחרטו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לבצק הפריך:
200 גרם חמאת עיזים משק צוריאל
280 גרם קמח
2 ביצים
קורט מלח
2 כפות מים
לרויאל:
150 גרם גבינת עיזים 5% למריחה (או גבינת שמנת עיזים 20% לגרסה יתר מפנקת)
200 מל שמנת מתוקה 38%
1 ביצה
2 כפות קמח
חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
חבילת תרד ניו זילנדי(או תרד בייבי)
בצל אחד קצוץ
150 גרם גבינת תבור
מעט שמן זית
לטופינג:
5 ביצים s
חצי גליל גבינת מה עז פרוס למטבעות

אופן ההכנה

במעבד מזון עם החלק הפלסטיק או במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, הביצים, החמאה (בטמפרטורת החדר) ,קורט מלח והמים ומערבבים קלות עד שנוצרים פירורים.

מאחדים לבצק נעים ונוח.

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה שלחצי שעה לפחות.

לוקחים קערה ושמים בה את גבינת העיזים, השמנת המתוקה, הביצה, הקמח, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד.

במחבת עם מעט שמן זית ו-10 גרם חמאת עיזים, מטגנים את הבצל עד להזהבה,

מוסיפים חבילת תרד ומקפיצים, מתבלים במלח ופלפל ומכבים את האש.

ברגע שהתרד מתקרר מוסיפים למלית הרויאל ומוסיפים גם את גבינת התבור.

מוציאים את הבצק מהמקרר,

משטחים אותו בין 2 ניירות אפייה,

שמים בתבנית קיש ובעזרת סכין נפתרים מהשאריות בשוליים.

מחוררים עם מזלג, שמים נייר אפייה וקטניות כמו שעועית/ חומוס וכו

אופים רבע שעה חום 180 מעלות מצב אפייה ומוציאים.

מוזגים את הרויאל פנימה ומוסיפים ביצים ומטבעות עיזים,

על הביצים שמים מעט מלח ופלפל.

מכניסים לתנור 180 מעלות מצב אפייה ל-40 דקות נוספות

פורסים

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת