מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית שניצל וינאי אמיתי באיר פריי של הנינג׳ה

שניצל וינאי אמיתי באיר פריי של הנינג׳ה

אכלתי בוינה את השניצל וינאי הכי טעים בעולם!!! נשבעתי שכשאחזור לארץ אכין שניצל וינאי אמיתי אבל בנינג׳ה גריל..

אם הוינאים היו יודעים שאחרי 200 שנה שהמציאו את השניצל יקום בלוגר משועמם ויהרוס להם תרבות שלמה של שמן עמוק

היו סוגרים את שעריהם לתיירים..

האמת כשניגשתי למתכון לא ידעתי איך הוא יצא במצב איר פריי (טיגון באויר חם) חששתי שאולי הכפלים המדוברים בשניצל לא יצאו כמו שצריך

זה אשכרה לשים את השניצל הענקי הזה בסלסלה של הנינג׳ה ולקסוס ציפורניים בתקווה שיצא מושלם.

יחד עם זאת הייתי מלא תקווה שההתכווצות של הבשר בחום של ׳האוויר חם׳ ידחוף את הכפלים החוצה והתוצאה – לא פחות ממדהימה

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

נתח פיקניה (אפשר גם שייטל או סינטה)
קמח
4 ביצים
כפית חרדל
פירורי גריסיני
ספריי שמן
כפית מלח

אופן ההכנה

טוב אז לנתח אני בחרתי בשפיץ צאך (פיקניה), למעשה כל חלק אחורי יוכל לעבוד היטב שייטל או סינטה למשל

חשוב לחתוך חתיכות בעובי של סנטימטר אחד בדיוק כמו שאני עושה בסרטון ואז לדפוק עם פטיש של שניצל כדי לדקק אותו עוד יותר

(אל תחששו מזה כי כשהשניצל יקבל טיגון הוא מתכווץ ויצא לכם בעובי המדוייק)

אפשר גם לבקש מהקצב למי שמתעצל

מכינים שלוש קערות גדולות מאוד שיכילו את גודל השניצל ובתוכן:

קערה אחת- קמח

קערה שנייה- 4 ביצים טרופות, כפית חרדל וכפית שטוחה מלח

קערה שלישית- פירורי גרסיני זהובים (מנסיון שלי אלו הפירורים הטובים ביותר למצב טיגון באויר חם).

טובלים את הנתח בקמח אבל טוב טוב מכל הצדדים, לאחר מכן טובלים בביצה ואז בפירורים .

את סלסלת הטיגון משמנים מעט, מניחים את השניצל ומתיזים עליו מעט ספריי שמן.

מחממים את הגריל ׳טיגון באוויר חם׳  ומכניסים ל- 17 דקות 200 מעלות

זו חברים יש לנו שניצל וינאי שיצא חלום!

אתם תודו לי על הביס הזה..

בתיאבון

 

נ.ב

אני לקחתי גם כמה תפוחי אדמה קטנים (להכנה במיקרוגל)  קילפתי, שמתי מעט שמן זית ומלח והוספתי לסלסלה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת