תמונה ראשית שניצל וינאי אבל גרסה של שניצלים קטנים,משייטל שאתם חייבים לנסות

שניצל וינאי אבל גרסה של שניצלים קטנים,משייטל שאתם חייבים לנסות

שניצל עגל, שניצל וינאי שניצל, שייטל
ֿתקראו לזה איך שבא לכם,
מה שבטוח זה שניצל מעולם אחר…
הכנתי וורסיה לשניצל האהוב אבל בקטן יותר כמו שהילדים אוהבים
והאמת שזה השתלם, זה יצא כל כך טעים וקריספי שאין לתאר.
בחרתי בנתח שייטל המעולה של מעדני גורמה,
בסרטון אני מראה איך לעשות בעצמכם אבל אם אין לכם כוח פשוט תבקשו בסניפים שניצל עגל, לפעמים זה משייטל לפעמים מסינטה ולפעמים מכתף 5 מספר לי אורן מסניף פתח תקוה, תהיו בטוחים שתקבלו חלק משובח כדי לקבל את השניצל המושלם

#בשיתוף מעדני גורמה

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו שייטל / סינטה/ כתף 5 - חתוך לרצועות דקות כמו פילה שדופקים עם פטיש
4 ביצים
כפית מלח
כף חרדל
קמח
פירורי לחם לבנים פשוטים
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה

ראשית דואגים שהקצב או אתם תדפקו את השניצל שיהיה דק מאוד
(בטיגון הוא מעט מתכווץ וחוזר לעובי שאמור להיות)
בקערה מערבבים את הביצים, החרדל והמלח
בקערה נוספת שמים אם הקמח
ובקערה השלישית נשים את פירורי הלחם
טובלים כל שייטל בקמח ומנערים מעט
מעבירים לביצה ואז לפירורי הלחם,
שימו לב לא להדק עם הידיים מידי צריך שהמעטפת תישאר אוורירית
חוזרים על הפעולה עם כל השניצלים
מטגנים בשמן עמוק עד שהשניצל מתנפח ומזהיב
מעבירים לרשת סינון או לצלחת עם נייר סופג

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת