שניצל עגל, שניצל וינאי שניצל, שייטל
ֿתקראו לזה איך שבא לכם,
מה שבטוח זה שניצל מעולם אחר…
הכנתי וורסיה לשניצל האהוב אבל בקטן יותר כמו שהילדים אוהבים
והאמת שזה השתלם, זה יצא כל כך טעים וקריספי שאין לתאר.
בחרתי בנתח שייטל המעולה של מעדני גורמה,
בסרטון אני מראה איך לעשות בעצמכם אבל אם אין לכם כוח פשוט תבקשו בסניפים שניצל עגל, לפעמים זה משייטל לפעמים מסינטה ולפעמים מכתף 5 מספר לי אורן מסניף פתח תקוה, תהיו בטוחים שתקבלו חלק משובח כדי לקבל את השניצל המושלם
#בשיתוף מעדני גורמה
ראשית דואגים שהקצב או אתם תדפקו את השניצל שיהיה דק מאוד
(בטיגון הוא מעט מתכווץ וחוזר לעובי שאמור להיות)
בקערה מערבבים את הביצים, החרדל והמלח
בקערה נוספת שמים אם הקמח
ובקערה השלישית נשים את פירורי הלחם
טובלים כל שייטל בקמח ומנערים מעט
מעבירים לביצה ואז לפירורי הלחם,
שימו לב לא להדק עם הידיים מידי צריך שהמעטפת תישאר אוורירית
חוזרים על הפעולה עם כל השניצלים
מטגנים בשמן עמוק עד שהשניצל מתנפח ומזהיב
מעבירים לרשת סינון או לצלחת עם נייר סופג
בתאבון