אני כאן כדי לדאוג לכם לנשנושים
אז בואו נכין שניצלוני קבנוס מפתיעים במיוחד
בקלות ובפשטות
וואו כמה שזה מפתיע
#בשיתוף טירת צבי
בקערה ראשונה טורפים את הביצים, החרדל, המלח והפלפל
בקערה שנייה שמים קמח,
ובקערה שלישית שמים את פירורי הלחם והשומשום
טובלים את הקבנוסים בקמח ומנערים בזהירות
מעבירים לתערובת הביצים,
מעבירים לפירורי לחם ומצפים בזהירות
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה
מוציאים לרשת טפטוף או נייר סופג
מגישים חם עם רטבים שאוהבים
אפשר גם ירקות בצד או חמוצים
בתאבון