שוק טלה חגיגי עם תפוחי אדמה ובצלים,
אז אם חשבתם שטאבון האובן חיצוני של נינג׳ה הoo103 הוא רק טאבון תחשבו שוב
הטאבון כולל 8 תוכניות בישול והוא מסוגל להגיע עד לטמפרטורה של 370 מעלות
אני השתמשתי למתכון הזה בתכנית ״צלייה גורמה״ מכוונים את הטאבון לצלייה קצרה בחום גבוה לסגירת הבשר ולהמשך צלייה לחום נמוך לעוד מספר שעות שרוצים ככה אין התעסקות עם סגירה לפני כן,
המכשיר עושה זאת לבד.
#בשיתוף שריג יבואן הרשמי
מוציאים את הטלה מהמקרר כשעה לפני הבישול,
מניחים את הטלה על קרש חיתוך כך שהצד עם העור כלפי מעלה ומורחים אותו בשמן מלח ופלפל.
בעזרת סכין , חורצים חריצים בעור הטלה ואז מחדירים את שיני השום וענפי הרוזמרין בתוך החריצים,
אני שמתי גם מקל קינמון.
מניחים את הבצלים על המגש ומברישים אותם בחומץ בלסמי.
מניחים את הטלה על הבצלים ושופכים את המים החמים למגש.
מפזרים בהרט וקינמון על הטלה שיוסיף ניחוחות
מתקינים את מסילת האביזרים במיקום הנמוך במכשיר,
מסובבים את החוגה השמאלית לבחירת תוכנית "צלייה גורמה״. ֿֿ
בתוכנית זו הגדרות מתחלקות ל-2 שלבים ונעשות לפני החימום המקדים שלב 1 ל-300 מעלות למשך 10 דקות
ומיד לאחר מכן לוחצים על החוגה הימנית להגדרת שלב 2 וכוונו את הטמפרטורה ל- 150 מעלות למשך שלוש וחצי שעות.
לוחצים על כפתור התחלה / עצירה לחימום המקדים
כאשר המכשיר מצפצף לסמן שהחימום המקדים הסתיים וההודעה "ADD FOOD" מופיעה על גבי מסך התצוגה, פותחים את הדלת ומניחים את המגש בפנים.
סוגרים את דלת המכשיר, לוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
לאחר שעה וחצי, באמצעות כפפות עמידות לחום מסירים את המגש מהמכשיר, מנקזים בזהירות את כל הנוזל שנצבר במגש אל קערה גדולה ואז
מוסיפים אל הקערה את תפוחי האדמה ,סוחטים רימון אחד ומוסיפים כף פפריקה מעושנת. מערבבים ומחזירים למגש
מכניסים חזרה אל המכשיר, סוגרים את הדלת להמשך תהליך הבישול.
בתאבון