חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שוק טלה חגיגי לחג בטאבון חיצוני של הנינג׳ה

שוק טלה חגיגי לחג בטאבון חיצוני של הנינג׳ה

שוק טלה חגיגי עם תפוחי אדמה ובצלים,
אז אם חשבתם שטאבון האובן חיצוני של נינג׳ה הoo103 הוא רק טאבון תחשבו שוב
הטאבון כולל 8 תוכניות בישול והוא מסוגל להגיע עד לטמפרטורה של 370 מעלות
אני השתמשתי למתכון הזה בתכנית ״צלייה גורמה״ מכוונים את הטאבון לצלייה קצרה בחום גבוה לסגירת הבשר ולהמשך צלייה לחום נמוך לעוד מספר שעות שרוצים ככה אין התעסקות עם סגירה לפני כן,
המכשיר עושה זאת לבד.

#בשיתוף שריג יבואן הרשמי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כתף טלה במשקל 2 ק"ג עם העצם (תבקשו מהקצב לנסר את הקצה כדי שיהיה כגודל התבנית, על כל 500 גרם נוספים עוד 30 דקות בטאבון קרי אם הבאתם 3 קג״ אז במקום 3 שעות תצטרכו 4 שעות)
2 כפות שמן זית
כף גדושה מלח אטלנטי גס
כפית פלפל שחור גרוס
כפית קינמון
כפית בהרט
10 שיני שום כתושות
3 עלי רוזמרין
12 בצלי שאלוט קלופים
2 בצלים גדולים, ללא קליפה, חתוכים לרבעים
2 בצל סגול חתוך לרבעים
3 כפות חומץ בלסמי
200 מ"ל מים רותחים
6 תפוחי אדמה מקולפים, חתוכים לחצאים
מיץ מרימון אחד

אופן ההכנה

מוציאים את הטלה מהמקרר כשעה לפני הבישול,
מניחים את הטלה על קרש חיתוך כך שהצד עם העור כלפי מעלה ומורחים אותו בשמן מלח ופלפל.
בעזרת סכין , חורצים חריצים בעור הטלה ואז מחדירים את שיני השום וענפי הרוזמרין בתוך החריצים,
אני שמתי גם מקל קינמון.
מניחים את הבצלים על המגש ומברישים אותם בחומץ בלסמי.
מניחים את הטלה על הבצלים ושופכים את המים החמים למגש.
מפזרים בהרט וקינמון על הטלה שיוסיף ניחוחות
מתקינים את מסילת האביזרים במיקום הנמוך במכשיר,
מסובבים את החוגה השמאלית לבחירת תוכנית "צלייה גורמה״. ֿֿ
בתוכנית זו הגדרות מתחלקות ל-2 שלבים ונעשות לפני החימום המקדים שלב 1 ל-300 מעלות למשך 10 דקות
ומיד לאחר מכן לוחצים על החוגה הימנית להגדרת שלב 2 וכוונו את הטמפרטורה ל- 150 מעלות למשך שלוש וחצי שעות.
לוחצים על כפתור התחלה / עצירה לחימום המקדים
כאשר המכשיר מצפצף לסמן שהחימום המקדים הסתיים וההודעה "ADD FOOD" מופיעה על גבי מסך התצוגה, פותחים את הדלת ומניחים את המגש בפנים.
סוגרים את דלת המכשיר, לוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
לאחר שעה וחצי, באמצעות כפפות עמידות לחום מסירים את המגש מהמכשיר, מנקזים בזהירות את כל הנוזל שנצבר במגש אל קערה גדולה ואז
מוסיפים אל הקערה את תפוחי האדמה ,סוחטים רימון אחד ומוסיפים כף פפריקה מעושנת. מערבבים ומחזירים למגש
מכניסים חזרה אל המכשיר, סוגרים את הדלת להמשך תהליך הבישול.

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת