קבלו את הרביוצ׳פס – רביולי צ׳יפס קריספי במילוי גבינות
אז לכבוד משחקי היורו הכנתי לכם את הנשנוש המושלם הוא גם קריספי ופריך וגם נימוח
מה צריך יותר מזה
ובעזרת בצק הפסטה המרודד, המצונן והמוכן לעבודה של שמרית זה הפך את זה לקל יותר
אתם חייבים להכין…
@בשיתוף שימרית
מערבבים את הגבינות, הביצה, הקמח והתבלינים ומרסקים בעזרת מזלג לאיחוד,
מעבירים לשק זילוף
פותחים את חבילת הבצק על השיש עם הנייר שבחבילה וחוצים באמצע,
מורחים בצד אחד ביצה
בעזרת שק זילוף זולפים גפרורים לאורך כל הבצק,
מכסים בחלק השני של הבצק,
ובעזרת צ׳ופסטיק מהדקים לאורך כל הבצק,
ניתן לסגור את הקצוות ובעזרת קש לשאוב את האויר
חותכים באמצעות גלגלת רביולי למלבנים.
בסיר עם מים רותחים שמים כף מלח ומבשלים 2 דקות את הרביולי
מוציאים לתבנית עם נייר אפייה שמשחנו בשמן זית ומסדרים את הרביולי
מפזרים גבינת פרמז׳ן ומכניסים לתנור 180 מעלות כ-15 דקות עד שמזהיב
בזמן הזה טוחנים במעבד מזון את מרכיבי הפסטו,
וברגע שיוצא מהתנור מורחים את הצ׳יפסים בנדיבות
מגישים באהבה,
ובתאבון