קבלו מתכון קליל לקציצות קוואקר עם תירס, זיתים וגבינות שמתחסלות עוד לפני שמגישים אותן.
אני הוספתי תירס וזיתים אבל בהחלט אפשר לשדרג עם כל תוספת שרוצים
אני השתמשתי בקלחי תירס טריים אבל אפשר גם שימורים
ילדים מתים על זה לכן אני ממליץ להכפיל כמויות
קבלו מתכון קליל לקציצות קוואקר עם תירס, זיתים וגבינות שמתחסלות עוד לפני שמגישים אותן.
אני הוספתי תירס וזיתים אבל בהחלט אפשר לשדרג עם כל תוספת שרוצים
אני השתמשתי בקלחי תירס טריים אבל אפשר גם שימורים
ילדים מתים על זה לכן אני ממליץ להכפיל כמויות
נערבב את כל המרכיבים יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה , דביקה ומעט
נחמם מחבת עם מעט שמן זית ניצור קציצות , נשטח ונניח בשמן.
נטגן את הקציצות עד שמזהיב מעט בערך 2 דקות מכל צד.
הערות ושדרוגים:
לגרסה ללא גלוטן משתמשים בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
ניתן לאפות את הקציצות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות טורבו עם מעט תרסיס שמן זית עד שהן משחימות.
ניתן גם לאפות ״באר פריי״ של נינג׳ה