מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קציצות טנזיה חגיגיות לראש השנה

קציצות טנזיה חגיגיות לראש השנה

אז השנה שופרסל ביקשו מאיתנו חברי הנבחרת להחליף בנינו מתכונים שלא מוותרים עליהן בשולחן החג אף פעם ,

אני הותגרתי ע״י שני אלון להכין מתכון לקציצות טנזיה משגעות ונתתי לעינב בובליל להכין מתכון שלי לצלי כתף חגיגי.

ביצעתי את המשימה כמובן עם מגוון  המוצרים האיכותיים והמגוונים של המותג הפרטי של שופרסל,ולמען האמת יצא מתכון מדהים שהלוואי ותכינו בעצמכם בחג הזה.

בשיתוף שופרסל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו בשר טחון (אפשרגם בשר כבש טחון)
1 ביצה
1בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום כתוש
כוס פירורי לחם
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
כף ראס אל חנות
כפית כמון
2 כפות שמן זית
לטיגון:
שמן עמוק
פירורי לחם
לרוטב:
4 גבעולי סלרי קצוצים
3 בצלים
8 בצלי שאלוט
חצי ראש כרפס קצוץ
3 כפות שמן זית
כף סוכר חום
חופן חמוציות, חופן צימוקים
חופן קטן אגוזי מלך חצויים
6-8 משמשים מיובשים,6-8 שזיפים מיובשים מגולענים
2 כפות סילאן , כף קינמון טחון, כף שטוחה כורכום, כף מלח, כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות,
יוצרים כדורים ומגלגלים בעזרת ידיים רטובות.
טובלים כל קציצה בפירורי לחם
ובמחבת עם שמן עמוק מטגנים את הקציצות
בסיר שמים שמן זית ומטגנים את הבצלים הקצוצים
מוסיפים את הכרפס והסלרי,
מוסיפים כף סוכר חום וממשיכים לטגן עד הזהבה
את כל הפירות היבשים משרים במים רותחים כדי להוציא את עודף המתיקות ומסננים
מוסיפים אל הסיר
מוסיפים את הסילאן, את הקינמון, המלח והכרכום
מוסיפים 3-4 כוסות מים ומכסים
מביאים לרתיחה
מוסיפים את הקציצות
מכסים ומבשלים עלמאש קטנה כשעה וחצי עד שהרוטב מצטמצם

מגישים עם אורז לבן ֿ
בתאבון וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת