אתם יודעים שבקציצות אני אף פעם לא מאכזב,
אז קבלו מתכון לקציצות הודו ברוטב חמוסטה,
קים אמרה שהן הכי טעימות שהכנתי והעליבה אותי כי נכון הן טעימות אבל יש עוד מלא מתכוני קציצות טובים שעשיתי אז למה ככה…
מה שאהבתי במתכון הזה שכשלוקחים כף של רוטב עם הקישואים ומערבבים עם אורז לבן, אמאלהה איזה שילוב קטלני
בקערה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים כדורים שווים ומשטחים,
מניחים על מגש עם נייר אפייה משפריצים מעט שמן זית ומכניסים לתנור חום הכי גבוה, טורבו ל-12 דקות.
במעבד מזון שמים את הסלרי והנענע וטוחנים
בסיר סוטאג׳ רחב שמים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל, הסלרי והשום עד הזהבה ועם הרבה סבלנות.
מוסיפים את הגבעולים והנענע שטחנו במעבד מזון ומערבבים,
ברגע שעולה ריח נהדר של העלים מוסיפים 2 כוסות מים.
מתבלים עם כף מלח, כפית כורכום וכפית פלפל שחור ומביאים לרתיחה,
סוחטים פנימה לימון אחד וטועמים שלא חסר כלום
מסדרים את הקציצות שתי וערב ביחד עם הקישואים והזוקיני,
מסדרים את הלימון החתוך ,אם נשאר סלרי שימו למעלה
מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי לפחות
אני בישלתי שעתיים על אש קטנה
מגישים עם אורז
ובתאבון