מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קוביות צלי כתף עם אפונה וסלרי

קוביות צלי כתף עם אפונה וסלרי

יודעת יודעת פרק 2

מעל 16 אלף אנשים שמרו את הסרטון הקודם למג׳דרה ולעוף שצילמתי, עשרות כבר הכינו וכתבתם לי בפרטי שהיה לכם כיף לבשל ככה כי זה באמת נראה פשוט ..

אז החלטתי לצלם עוד סרטון עם אישתי באותו הקונספט

והפעם לקוביות צלי כתף עם אפונה וסלרי שילדים אוהבים,

אם הייתם רואים את התבשיל כבר מוכן הייתם אומרים לעצמכם

אההה מלא עבודה, מי יכין את זה עכשיו?

אז תקשיבו זה המתכון הכי קל שיש ואין ילד שלא יאהב את הביס הזה תסמכו עלי!

תצמדו למתכון לפי הסדר ותראו בעצמכם כמה זה פשוט..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו וחצי צלי כתף מספר 5 (אפשר גם מאונטריב וכו אבל במקום שעתיים תבשלו שעתיים וחצי את שלב הבשר)
חבילת אפונה קפואה
חבילת ארטישוקים קפואים חתוכים לרבעים
2 בצלים חתוכים לקוביות
7 גבעולי סלרי קצוצים
כף מלח
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ רחב שמים את שמן הזית ומטגנים את קוביות הבשר עם קצת מלח ופלפל עד שהקוביות צרובות והנוזלים התאדו.
מוסיפים לטיגון את הבצל והסלרי ומטגנים כ-10 דקות
מוסיפים מים עד למעלה, מכסים ומבשלים שעתיים אש בינונית
לאחר מכן מוודאים שהבשר רך מספיק
מוסיפים את האפונה והארטישוק
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מבשלים 30 דקות , מכסה פתוח כדי שהנוזלים יצטמצמו וייצא תבשיל נימוח וטעים
מגישים עם אורז חם וטרי
אני ממליץ סחיטת לימון קלה לפני הביס

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת