מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית קובה חמו

קובה חמו

קובה חמו זה עולם ומלואו… איך אחד העוקבים כתב לי ״אוכלים קובה אחד ולישון״🤣🤣

הוא מאוד שונה במרקמו ובטעמו מכל מתכוני הקובה שהכנתי בעבר

הבצק משלב בתוכו גם סולת גם גריש וגם חזה עוף טחון שנותן לו מרקם וטעם מיוחד ,

הדבר הנוסף זה המרק שעשוי מציר עוף פשוט או ציר ירקות , תבלינים וחריפות עדינה שהיא פשוט חובה!

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כוס וחצי בוגול דק (ג׳רישה)
150 גרם סולת
100 גרם חזה עוף טחון
4 בצלים
שמן זית לטיגון
600 גרם בשר צוואר טחון
3 עגבניות
מלח, פלפל שחור,שאטה גרוס, פפריקה, חוויג׳
2 כוסות חומוס גרגירים מבושל
ליטר ציר עוף. / ציר ירקות

אופן ההכנה

הבצק: בקערה נשים כוס וחצי בורגול דק (ג׳רישה) , נוסיף כפית מלח ונוסיף מים פושרים עד לכסוי.
נשרה לחצי שעה עם ניילון נצמד.
לאחר מכן מוסיפים 150 גרם סולת, ו-100 גרם חזה עוף טחון ולשים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק (אם הבצק דביק ורטוב מדי,
מוסיפים עוד קצת סולת. אם יבש מוסיפים עוד קצת מים).
עוטפים ומניחים ל20 דקות במקרר.

המילוי: בסיר רחב נטגן עם שמן זית 2 בצלים קצוצים עד הזהבה, מוסיפים 600 גרם בשר צוואר טחון מערבבים היטב .
מוסיפים כפית מלח, כף פפריקה, חצי כפית שאטה גרוס וכפית שטוחה פלפל שחור וטועמים
לאחר מכן מוסיפים 2 עגבניות מקולפות קצוצות ומערבבים,
מכסים ולחצי שעה מנוח במקרר

לאחר מכן יוצרים מהבשר 6 כדורים שווים גודל אגרוף קטן זה יעזור לנו במילוי

.כשהבשר במקרר עובדים על הבצק: מרדדים בעזרת מערוך את הבצק וקורצים 12 עיגולים עם רינג.
על עיגול אחד שמים את כדור הבשר ומכסים עם עיגול נוסף מעל. העיגול שמכסה חייב להיות גדול יותר,לכן מרדדים אותו יותר על מנת שיכסה באופן מלא את כדור הבשר.
מהדקים עם האצבע מסביב, בעזרת רינג חותכים עודפים מיותרים ומכניסים למקרר

למרק: בסיר רחב שיכול להכיל את כל הקובה מטגנים 2 בצלים עד להשחמה, מוסיפים חצי כף חוויג' , חצי כפית כורכום, כף מלח, כפית פלפל שחור ועגבנייה קצוצה אחת מוסיפים את חומוס שבושל מראש(אפשר גם סנפורסט), מוסיפים ציר של עוף או ירקות ומביאים לרתיחה.
כשהמרק רותח, מכניסים את הכדורים מביאים לרתיחה, בעזרת כף דואגים שהקובה לא ייצמדו לדפנות הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים בערך 20 דקות.

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת